Scroll Top

Leijonien mietteet ottelun jälkeen

Leijonat

Koko Leijona-ryhmä oli Saksa-ottelun jälkeen hyvällä mielellä ja täysin ansaitusti. Saksa ei ehkä ole tasomittareista paras mutta joukkueen tekemiseen pelaajat ja valmentajat olivat tyytyväisiä.

– Pelattiin mielestäni tosi kurinalaisesti ja vahvasti. Yksi kiekko meni omaan reppuun erikoisen kimmokkeen kautta mutta sille ei mahtanut kukaan mitään, tuumi Leijonavahti Juuse Saros. Saroksen mukaan joukkueesta näki, että se on hitsautunut hyvin yhteen ja vaikka Sarokselle torjuntoja tulikin enemmän kuin kollegalleen, Saroksen mielestä puolustajat pelasivat erittäin mallikkaasti.

image
Juuse Saros

 

Saksa oli ensimmäiset 10-minuuttia niskan päällä ja Leijonien peli oli täysin kadoksissa ja 1-0 maali käänsi kelkan kokonaan.

– 2-0 tilanteessa huomasin, että peli alkaa menemään uomiinsa ja syötöt perille, tuumi valmentaja Jalonen.

Jalosen mukaan joukkueesta näki selvästi, että se toimi kokonaisuutena ja viime viikon treenit ovat tuottaneet tulosta.

– Saksa ei ehkä vastustajista kovin ole mutta silti pelattiin fyysisesti ja kurinalaisesti. Odotan innolla ensi viikon pelejä.

Siihen, ketkä joukkueessa jatkaa, Jalonen ei juuri kantaa ottanut. Samalla käydään pikkuhiljaa odottelemaan NHL-kuulumisia, ketkä sieltä mahdollisesti liittyisi joukkueen vahvuuteen. Seuraavan kerran joukkue kokoontuu tiistaina. Jalosesta voi todeta, että hän oli silminnähden tyytyväinen peliin.

Lennart Petrell iloitsi omasta pelistään ja luonnollisesti koko joukkueen esityksestä.

– Syöttöpiste maistuu makealta mutta jäi harmittamaan viimeisen erän tilanne, kun oli mahdollisuus lyödä kiekko kaverin selän taakse.

– Viihdymme tällä hetkellä perheen kanssa Ruotsissa mainiosti eikä suunnitteilla ole mitään suurempia muutoksia.

Siihen, mikäli Petrell palaisi Suomeen, olisiko seura HIFK, mies tyytyi vaan hymyilemään tulkinnanvaraisesti.

– Pääsen MM-kisoihin jos pääsen, en mieti sitä. Yritän parhaani ja jos joku muu on parempi niin ei se minua häiritse, pääasia, että koossa on paras tiimi, Petrell lopettaa.

Lennart Petrell
Lennart Petrell

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.