Scroll Top

MM-finaali edessä- Suomi kohtaa Kanadan

image

Reilut kaksi viikkoa jääkiekon MM-kisoja pelattu ja finaalipäivä edessä, Suomi – Kanada! Suomi ja Kanada kohtaavat Moskovassa kello 20.45 alkavassa loppuottelussa. Suomi pelasi omassa välierässä vahvan ottelun vaikka oli avauserässä todella pinteessä. Leijonien vahva toinen erä kuitenkin takasi voiton. Leijonien viisikkopelaaminen on ollut läpi kisojen todella vahvaa. Suomi ei ole päästänyt kuudessa viime ottelussa yhdessäkään yhtä maalia enempää, joten paketti on hyvin kasassa finaaliottelun alla.

Kanada on esiintynyt kisoissa myös erittäin vahvasti, mutta lauantain välieräottelu USA:ta vastaan ei ollut mikään vakuuttava suoritus. Kanada pelasi todella laiskasti toisessa erässä ja päästi siinä kolme maalia, joka oli melkein kostautua. Suomea vastaan heikosti alkusarjassa pelannut maalivahti Cam Talbot pelasi kuitenkin huippupelin vaikka kolme maalia päästikin. Kanadan joukkueesta löytyy laatua sekä hyökkäyksestä että puolustuksesta.

Embed from Getty Images

Suomi voittaa jos

-Viisikkopelaaminen toimii saumattomasti sekä puolustus että hyökkäyssuuntaan

-Erikoistilannepelaamisen pitää olla parempaa kuin vastustajalla

– Puolustajien pitää olla vahvoja oman maalin edustalla ja pärjätä Kanadan hyökkäjien kanssa fyysisyydessä

-Mikko Koskisen pitää olla parempi kuin Kanada-vahti Cam Talbot.

Embed from Getty Images

Arvio

Suomi ja Kanada kohtasivat jo kertaalleen alkusarjassa ja Suomi voitti tuon ottelun 4-0. Nyt pelataan kuitenkin finaalia ja tuolla ottelulla ei ole mitään merkitystä. Leijonat lähtee finaaliin suosikkina, niin vahvan välierän se Venäjää vastaan pelasi. Ottelu tulee olemaan todella tasainen ja vähämaalinen. Suomi korjaa kuitenkin laadukkaalla viisikkopelaamisella niukan 3-2 voiton ja ottaa historiansa kolmannen maailmanmestaruuden.

Vedonlyönti

Muutama maistuva kerroin kohteeseen löytyy! Jos jännitys jo itse pelissä on luokkaa 110% niin sopivalla panoksella se nousee ties mihin. Vedonlyönnin perussääntö on aina ollut ja tulee olemaan, että ÄLÄ BETSAA suosikkijoukkuettasi tai tunteella. Tänään me unohdamme sen viisauden ja otetaan kehiin Suomea myötäävät linet. Kaipaamme valikoimaa ja se kuulostaa silloin William Hilliltä!

 

JÄÄKIEKON MM-KILPAILUT, FINAALI

 

Suomi – Kanada
Kello 20:45

 

Suomi 1X2 @ 2.60 William Hill
Tulos 3-2 @ 17.00 William Hill
Voittomarginaali, Suomi by 1 goal @ 6.50 William Hill
Easy as 1-2-3, Yes @ 2.37 William Hill
Suomi Win or Draw each period, YES @ 3.40 William Hill
Suomi win and over 3.5 goals, YES @ 3.25
Suomi win and under 6.5 goals, YES @ 3.30

 

Ei muuta kuin valitsemaan! Muistakaa pelata vastuullisesti vaikka aurinko paistaakin ja jännitystä on ilmassa, arki jatkuu jokatapauksessa huomenna. William Hillille saat pelitilin auki täältä ja pääset käsiksi bonukseihin. Aikaisemmin yhtiöllä ei ollut bonuksia koska heidän mukaansa maailman parhaan ja suurimman ei tarvitse jakaa ilmaista rahaa. Nyt konservatiivinen linja on hiukan löystynyt!

William hill banneri2

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.