Real Madrid kaatoi PSG:n – Liverpool murskavoittoon Porton vieraana

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona kaksi neljännesvälierien ensimmäistä osaottelua.

Madridissa pelattiin ensimmäisen pudotuspelikierroksen odotetuin ottelupari Real Madrid-PSG. Vierasjoukkue avasi ottelun maalihanat, kun Adrien Rabiot osui reilun puolen tunnin kohdalla. Juuri ennen taukoa Real tuli tasoihin Cristiano Ronaldon osuttua rangaistuspotkusta, jonka oli Toni Kroos hankkinut.

Pitkään näytti siltä, että ottelu päättyisi tasan, mutta viimeisen kymmenen minuutin aikana Madridilaisjoukkue iski kahdesti kolmen minuutin sisään. Maaleista vastasi Cristiano Ronaldo ja Marcelo. Real Madrid vei ottelun lopulta 3-1.

Illan toisessa ottelussa Liverpool otti tylyn 5-0 murskavoiton Portosta vieraskentällä. Poolin hyökkäyskolmikko Sadio Mane, Roberto Firmino ja Mohamed Salah tekivät ottelussa kaikki maalit. Heistä Mane teki kolme. Mane täydensi hattutempunsa viisi minuuttia ennen loppua.

Ensi viikolla pelataan neljän viimeisen neljännesvälierien ensimmäiset osat.

Illan otteluiden tulokset

Real Madrid – PSG  3-1 (1-1)

33 min 0-1  Rabiot

45 min 1-1 Cristiano Ronaldo, rp

83 min 2-1  Cristiano Ronaldo

86 min 3-1  Marcelo

Porto – Liverpool  0-5 (0-2)

25 min 0-1  Mane

29 min 0-2  Salah

53 min 0-3  Mane

70 min 0-4  Firmino

85 min 0-5  Mane