Scroll Top

Koripallo – Lauri Markkanen teki NBA-uransa ensimmäisen tupla-tuplan

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkanen pelasi ensimmäisen kotiottelunsa Chicago Bullsin paidassa, kun joukkue kohtasi San Antonio Spursin. Suomalaistähti urakoi ottelussa 37 minuuttia, jonka aikana hän heitti 13 pistettä ja raapi 12 levypalloa. Tilastot toivat suomalaiselle NBA-uran ensimmäisen tupla-tuplan eli kaksinumeroiset luvut kahdessa eri tilastokategoriassa.

Embed from Getty Images

Vaikka Markkanen heitti ottelussa 13 pistettä niin heittoprosentit jättivät paljonkin parantamisen varaa, sillä nuorukainen upotti neljästätoista pelitilanneheitostaan vain viisi sisään. Lisäksi Markkaselle ruli ottelussa kolme pallonmenetystä.

Itse ottelussa Chicago piinasi pitkään San Antoniota, mutta kolmannella jaksolla vieraat repivät ratkaisevan eron ja voittivat ottelun lopulta pistein 87-77.

Embed from Getty Images

Chicago on hävinnyt nyt molemmat pelaamansa ottelut, mutta siitä huolimatta 213-senttinen Markkanen on esiintynyt kummassakin ottelussa todella pirteästi. Suomalaistähden tilastot kahden ottelun jälkeen ovat nyt 15 pistettä ja 10 levypalloa ottelua kohden, joten ainakin alku NBA-uralle on ollut vähintäänkin kelvollinen.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.