Scroll Top

Tennis – Henri Kontinen pelaa tänään Wimbledonin finaalissa

gamblers_tennis

Henri Kontinen ja Heather Watson pelaavat tänään Wimbledonin sekanelinpelin finaalissa toisena vuonna peräjälkeen. Pari kohtaa finaalissa turnauksen ykkössijoitetun parin Jamie MurrayMartina Hingis. Parista mielenkiintoisen tekee se, että Jamien pikkuveli on miesten kaksinpelin listaykkönen Andy Murray. Martina Hingis puolestaan on voittanut naisten kaksinpelissä yhteensä seitsemän Grand Slam turnausta ja ollut muun muassa maailmanlistan ykkönen, joten mielenkiintoinen pari on Kontinen-Watson kaksikolla vastassa.

Embed from Getty Images

Kontinen-Watson on pelannut turnauksessa todella hyvin ja vaikka vastassa on turnauksen ykkössijoitettu pari on kaksikolla täysi mahdollisuus ottaa toinen mestaruus putkeen. Kontinen-Watson on myös näyttänyt paineensietokykyään, koska kaksi edellistä ottelua on venynyt kolmeen erään ja silti kaksikko on hoitanut molemmat ottelut itselleen. Eilinen välierä turnauksen kakkossijoitettua paria Soares-Vesnina vastaan oli hyvä näyte siitä, että Kontinen-Watson voi voittaa tässä turnauksessa kenet tahansa.

Embed from Getty Images

Murray-Hingis pari on ollut tässä turnauksessa vakuuttava. Avauskierroksella pari sai vielä luovutusvoiton, mutta tuon jälkeen kaksikko on pelannut neljä ottelua eikä ole hävinnyt niissä erääkään. Välierässä pari voitti kaksikon Demoliner-Martinez Sanchezin erin 2-0 (6-2,7-5). Toki pitää muistaa, että neljästä ottelusta vain yhdessä on ollut sijoitettu pari vastassa, joten kaksikkoa ei ole haastettu tässä turnauksessa vielä kertaakaan. Tänään pari voi olla vuoren varma siitä, että haastetta tulee ja kunnolla, kun Kontinen-Watson astelee verkon toiselle puolella illan finaalissa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.