Scroll Top

KHL: Jokerit kohtaa Dinamo Riian

img_6026

Jokerit kohtaa tapaninpäivän kotiottelussaan Dinamo Riian. Helsinkiläisten kokoonpanoon paluun tekee Mika Niemi.

Kuva: Jokerit
Kuva: Jokerit

Joulun alla tehty kolmen pelin vieraskiertue toi Jokereille neljä pistettä. Tyhjin käsin joukkue jäi viimeisessä pelissä perjantaina Novosibirskissä, kun Sibir teki kolme maalia päätöserässä ja eteni niiden myötä 3-0-voittoon. Jokerit on läntisessä konferenssissa kahdeksantena tasapisteissä seitsemäntenä olevan Vitjazin kanssa.

Niemi ei pelannut vieraskiertueella sairastumisen vuoksi, mutta on nyt toipunut pelikuntoon. Sentteri pelaa samassa ketjussa Pekka Jormakan ja Roope Talajan kanssa. Loukkaantuneena on Petteri Wirtanen, joka palaa peleihin tammikuussa. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat tänään Joonas Jalvanti, Tomi Mäki, Miro Mäkinen ja Frank Gymer.

Kuva: Jokerit
Kuva: Jokerit

Jokerit ja Dinamo ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti Riiassa ja molemmilla kerroilla helsinkiläiset ovat ottaneet kolme pistettä. Syyskuussa lukemat olivat 3-1 ja marraskuun lopussa 2000 suomalaiskannattajan edessä Arena Rigassa 2-1. KHL-aikana Jokerit on kohdannut Dinamo Riian yhdeksän kertaa ja voittanut peleistä seitsemän.

Jokerit ja Dinamo kohtaavat heti tiistaina uudelleen Hartwall Arenassa. KHL:n runkosarjassa pelataan hyvin harvoin peräkkäisinä päivinä, joten kaukaloon saadaan pientä lisävirinää, kun taistelupareja muodostunee kahden peräkkäisen illan aikana todennäköisesti tavallista enemmän.

Kuva: Jokerit
Kuva: Jokerit

Latvialaisjoukkue on läntisen konferenssin viimeisellä sijalla ja playoff-paikka on karannut jo kauas horisonttiin. Loppukauden Dinamo pelaa ylpeydestään, mutta on ollut joulukuussa varsin hyvässä iskussa. Kotonaan joukkue kaatoi mm. Magnitogorskin voittomaalikilpailussa. Edellinen peli perjantaina Novokuznetskissa päättyi Dinamon 6-0-voittoon.

KHL

Jokerit – Dinamo Riika
Kello 18:30

Jokerit -1.5 @ 1.85 ComeOn
Over 4.5 @ 1.92 ComeOn

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.