Scroll Top

Jääkiekko – Kiekkolegenda Kim Hirschovits lopettaa pitkän pelaajauransa

Kiekko lätkä jääkiekko

Yksi SM-liigan 2000-luvun suurpelaajista Kim Hirschovits on päättänyt lopettaa uransa. 37-vuotias Hirschovits kiekkoili viime vuodet Espoossa, jossa hän pelasi kaudet 2016-2018 Espoo Unitedin Mestis-joukkueessa ja viime kauden hän pelasi Suomi-sarjaa Kiekko-Espoon riveissä. Kiekko-Espoo myös ilmoitti, että seura järjestää 20. elokuuta tähdistöottelun miehen pelaajauran kunniaksi.

Hirschovits aloitti Liiga-uransa HIFK:n riveissä kaudella 2000-2001. Hän voitti myös SM-liigan pistepörssin kahdesti, joista jälkimmäinen tuli Espoon Bluesin riveissä kaudella 2014-2015. Mies palkittiin myös tuolla kaudella runkosarjan parhaana pelaajana. Hirschovitsin oma piste-ennätys on SM-liigassa nykyisellä mittapuulla varsin kova, sillä hän teki parhaalla kaudellaan HIFK:ssa (2008-2009) tehot 18+48.

Hirschovits pelasi uransa aikana myös ulkomailla. Uran alkupuolella hän pelasi kauden verran Pohjois-Amerikassa USHL Chicago Steelissä, jonka lisäksi hän pelasi myös Ruotsin SHL:ssä (Timrå IK, Luleå HP) sekä KHL:ssä (Torpedo, Dinamo Minsk).

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.