Scroll Top

Jokerit jatkaa kapteenin sopimusta

KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit tiedotti tänään, että seura on tehnyt jatkosopimuksen kapteeninsa hyökkääjä Niko Kapasen kanssa. Kapasen sopimus kattaa kauden 2015-2016. Keskushyökkääjänä pelaavana 36-vuotias konkaripelaaja siirtyi Jokereihin viime kesänä ja oli yksi joukkueen kantavia voimia. Runkosarjsssa mies paukutti tehot 9+24=33. Tehot syntyivät 60 ottelussa. Kapasen kausi päättyi polvivammaan konferenssin neljännessä puolivälieräottelussa Dinamo Minskiä vastaan. Vamma vaati leikkaushoitoa.

– Kapanen on yksi tunnollisimmista huippuammattilaisista suomalaisessa jääkiekossa. Hänen esimerkkiään joukkue tarvitsee jatkossakin ja on hienoa, että kapteeni pelaa Jokereissa myös ensi kaudella, Jokereiden GM Jari Kurri toteaa seuran sivuilla.

KHL:ssä Kapanen on pelannut 346 ottelua runkosarjassa, joiden aikana on tehnyt tehot 70+138=208. Kaudella 2013-2014 mies pelasi KHL:n finaaleita Lev Prahan joukkueessa. Silloin mestaruus karkasi Prahan käsistä ja voiton vei Metallurg Magnitogorsk. NHL:ssä jokerikapteeni pelasi peräti 397 ottelua edustaen Dallas Starsia, Atlanta Trashersia ja Phoenix Coyotesia.

Jokerit tiedotti viime viikolla, että joukkueeseen liittyy norjalainen Mathis Olimb. Myös Tomi Mäen jatkosopimuksesta tiedotettiin viime viikolla. Aiemmin helsinkiläisseura tiedotti Henrik Karlssonin jatkavan maalilla yhdessä Riku Heleniuksen kanssa. Jokereiden ensimmäinen KHL-kausi päättyi konferenssin välieriin Moskovan ZSKA:ta vastaan.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.