Scroll Top

Jokerit kohtaa vieraissa SKA pietarin kello 17:00

img_5687

Jokerit kohtaa SKA Pietarin vieraskaukalossa tänään klo 17.00 alkavassa ottelussa. Helsinkiläisten kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia. Ryan Zapolski jatkaa maalissa.

Tommi Huhtala jäi sivuun vieraskiertueelta loukkaantumisen vuoksi. Hänen paikkansa hyökkäyksessä ottaa Frank Gymer, joka pelaa Mika Niemen ja Tomi Mäen rinnalla. Gymerille ottelu on tämän kauden ensimmäinen KHL:ssä.

Loukkaantumisten vuoksi vieraskiertueelta ovat sivussa myös Pekka Jormakka, Masi Marjamäki, Miro Mäkinen ja Juho Rautanen. Kapteeni Peter Regin ja puolustaja Oliver Lauridsen matkustivat joukkueen mukaan Venäjälle, mutta eivät pelaa vielä tänään.

Jokerit saalisti kolmesta viime kotiottelustaan neljä pistettä Lokomotivia, Vitjazia ja Dynamo Moskovaa vastaan. Keskiviikon Dynamo-peli päättyi niukkaan 1-2-tappioon. Kaikki kolme kamppailua olivat maalin pelejä, jotka olisivat voineet kääntyä suuntaan jos toiseenkin. Läntisessä konferenssissa Jokerit on yhdeksäntenä, kaksi pistettä pudotuspeliviivan alapuolella.

Kuva: Jokerit.com
Kuva: Jokerit.com

Helsinkiläisjoukkue on pelannut runkosarjassa nyt 16 ottelua. Sisäisen pistepörssin ykkösnimi on Sakari Salminen, joka on iskenyt tehot 2+11=13. Paras maalintekijä on kahdeksassa kamppailussa seitsemän osumaa takonut Jesse Joensuu, joka jatkaa joukkueen kapteenina Reginin ollessa sivussa.

Illan vastustaja SKA otti ison päänahan torstaina kukistamalla TsSKA Moskovan Pietarissa lukemin 2-0. Supertähti Pavel Datsjuk palasi World Cupissa tulleen vamman jälkeen kokoonpanoon tässä ottelussa, joten SKA:lla lienee paras kokoonpanonsa myös Jokereita vastaan käytössä. Sarjataulukossa pietarilaiset ovat kakkosena TsSKA:n perässä.

Harjoituskaudella Jokerit voitti molemmat kohtaamiset SKA:ta vastaan niin Espoossa kuin Pietarissa pelatuissa otteluissa. Viime kaudella runkosarjakohtaamiset menivät tasan 2-2, kun Jokerit voitti molemmat kotiottelunsa ja SKA ylsi samaan Jääpalatsissaan.

 

Jokereiden kokoonpano:

18 Jesse Joensuu – 21 Brian O’Neill – 29 Sakari Salminen
71 Michael Keränen – 96 Joey Hishon – 12 Marko Anttila
53 Frank Gymer – 22 Mika Niemi – 14 Tomi Mäki
19 Roope Talaja – 13 Petteri Wirtanen – 54 Atte Mäkinen

55 Chay Genoway – 32 Arturs Kulda
2 Rasmus Rissanen – 6 Topi Jaakola
44 Jesper B. Jensen – 47 Ville Lajunen
9 Joonas Jalvanti

30 Ryan Zapolski (31 Riku Helenius)

Lähde: Jokerit

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.