Scroll Top

Jokerit hankki hyökkääjä Sakari Mannisen sekä kaksi uutta puolustajaa

Michael Keränen ei jatka Jokereissa

KHL:ssä pelaava Jokerit tiedotti tänään hankkineensa hyökkääjä Sakari Mannisen vuoden mittaisella sopimuksella riveihinsä. Päättyneen kauden Manninen pelasi SHL:ssä Örebron riveissä, jossa syntyi tehot 11+17.

Mannisen kehittymisestä viime vuosina kertoo paljon se, että mies on ollut maajoukkueen vakiokasvoja. Tällä kaudella Manninen edusti Leijonia sekä olympialaisissa, että kevään MM-kisoissa Tanskassa.

Embed from Getty Images

–  Manninen pelasi vahvan kauden ja nousi arvokisapelaajaksi. Hän on kehittynyt viime vuosina paljon ja on monipuolinen joukkuepelaaja. Häneltä löytyy runsaasti luisteluvoimaa, joka on tärkeää tämän päivän jääkiekossa, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.                                                                                                                      

Jokerit tiedotti hankkineensa myös kaks uutta pelaaja, kun puolustajat Viktor Lööv ja Eemeli Räsänen liittyvät joukkueeseen. Ruotsalaispuolustaja Lööv pelasi menneellä kaudella 60 ottelua AHL:ssä kahdessa eri joukkueessa ja teki yhteensä 24 (5+19) pistettä.

Embed from Getty Images

Räsänen puolestaan saapuu Jokereihin Kanadan junioriliiga OHL:stä, jossa nuori puolustajalupaus kiekkoili kaksi edellistä kautta.

–  Lööv on äijämäinen ja fyysinen yleispuolustaja, joka pystyy pelaamaan eri rooleissa. Hän on kehittymässä parhaalle tasolleen ja haluaa kovasti eteenpäin urallaan, Kurri luonnehti.

–  Räsänen on nuori tulevaisuuden puolustaja, jossa potentiaalia kehittyä huippupelaajaksi.

Hänen raaminsa (200 cm / 100 kg) ovat vakuuttavat ja laukaus on hyvä, Kurri kertoo Jokereiden sivuilla.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.