Karkasiko mestaruus lisenssisotkuun?

big_862_SJK_logo

Embed from Getty Images

Kolme peliä Veikkausliigassa takana, hallitsevalla mestarilla nolla pistettä. Kotitappio IFK Mariehamnille oli yllätys, vierastappio HJK:lle ei niinkään. Mutta se, että SJK onnistui kabinetin puolella hölmöilemään myös PS Kemin voitosta saadut pisteet on anteeksiantamatonta puuhastelua.

IFK Mariehamn teki saman virheen toissakaudella ja maksoi siitä lopulta kalliisti mitalitaistossa. Nyt voimme kauden aikana seurata missä SJK lopulta olisi, jos noita kolmea pistettä ei olisi viety.

SJK:n taustojen kannattaisi olla tyytyväisiä, että lisenssisotkusta huolimatta joukkue saa yhä jatkaa taivaltaan Suomen Cupissa, missä joukkue saapuu torstaina Mustasaaren puolelle Botniahallin ulkotekonurmelle Vaasan Palloseuran vieraaksi. Samat kuusi pelaajaa pelasivat ilman lisenssiä myös SJK:n kohdatessa PS Kemin cup-ottelussa, jostain syystä rangaistus ei kuitenkaan ollut sama kuin liigassa, ja nyt Cup-lieneekin seinäjokelaisten näkövinkkelistä entistäkin suuremmassa arvossa. Mestaruus taistelussa joukkue on jo nyt tukevalla takamatkalla, mutta eurokentille voi päästä myös cup-menestyksen kautta…

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.