Kampparit juhlii toista miesten SM-kultaa

Jääpallon Bandyliigan mestaruus ratkottiin keväisessä kelissä Helsingissä. Mikkelin Kampparit otti historiansa toisen jääpallon Bandyliigan mestaruuden, kun se kukisti finaalissa HIFK:n maalein 6-3.

Kampparit oli ottelun alussa väkevä ja vieraat siirtyivät vajaan kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen kahden maalin johtoon Juho Liukkosen maaleilla. Kamppailu näytti kiristyvän toisella jaksolla, kun HIFK:n Tuomas Jalkanen kavensi tilanteeksi 2-3. Kotiyleisön harmiksi Kampparit teki kuitenkin kolme seuraavaa osumaa. Maaleista vastasivat Kalle Lempinen, Valtteri Hauska ja Kimmo Huotelin. Isäntien Mika Mutikaisen kavennus kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa oli kosmetiikkaa.

Bandyliigan pronssi matkasi Lappeenrantaan, kun Veiterä voitti perjantaina Botnian luvuin 4-3.