Bandyliiga 2015-2016

Geen rakastama bandyliiga starttaa jälleen perjantaina kahden ottelun voimin! Kauden aikana luvassa on runsaasti pelivihjeitä mutta luodaan ennen sitä pieni katsaus, mitä tuleman pitää.

Kuten todettua, kausi starttaa perjantaina ja kestää aina maaliskuulle, jolloin pelataan finaali paremmin sijoittuneen joukkueen kotikentällä. Valitettavasti ilman halleja jääpallo alkaa käydä Etelä-Suomessa mahdottomaksi kun lämpömittari näyttää kahdeksaa astetta ja taivaalta sataa vettä. Aika näyttää miten HIFK, Botnia ja Akilles saavat kautensa käyntiin. Geen mielestä on naurettavaa, ettei Suomeen saada esimerkiksi neljää hallia aikaiseksi, kuten Ruotsissa ja Venäjällä on.

Bandyliigassa on yhdeksän joukkuetta, joista kahdeksan jatkaa matkaansa kauden lopussa jatkopeleihin yhden joukkueen jäädessä rannalle. Sarja on kaksinkertainen ja lisäksi pelataan paikalliskierrokset, jotka muodostuvat kukin kolmesta joukkueesta.

Bandyliiga on yllätyksiä täynnä mutta kuten esimerkiksi käsipallossa, muutama joukkue on valitettavasti tänäkin kautens heittopusseja, joilla ei ole otteluissa sanansijaa. Toisaalta sarjataulukon kärjessä on sitäkin tasaisempaa ja esimerkiksi viimeisen viiden kauden aikana kolme eri joukkuetta on voittanut mestaruuden ja seitsemän on ollut mitaleilla.

Kauteen 2015-2016 mahtuu useita mestaruus suosikkeja. Akilles, HIFK, Veiterä, Botnia, OLS ja Kampparit tulevat jokainen tavoittelemaan kultaa. Gee ei lähde veikkailemaan lopullisia sijoituksia, sillä kärkijoukkueet ovat niin tasaisia, että mestarin veikkaaminen vastaa lottoa.

Perjantaina pelataan ottelut Botnia – Akilles ja WP-35 – Kampparit. Loput joukkueet pääsevät vauhtiin viikonloppuna ja jo nyt tarkasteltuna luvassa on mielenkiintoisia pelikohteita, mutta palataan niihin myöhemmin.

Gamblersin yhteisössä on liigapelaajia, joten tsemppiä heille ja kaikille joukkueille kauteen; toivotaan, että kausi saadaan vietyä läpi ilman luonnonvoimien puuttumista peliin!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, perjantaita mielenkiinnolla odottaen…

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.