Bandyliigan puolivälierät päätökseen, HIFK jatkoon

Helsingin IFK on edennyt viimeisenä joukkueena Bandyliigan välieriin kukistamalla Jyväskylän JPS:n otteluvoitoin 1-2.

HIFK aloitti maalinteon ottelun ensimmäisellä puoliajalla, kun Patrik Huber laittoin punaisen kotijoukkueen reppuun ajassa 21:24. Ville Utti kavensi ottelun hetkeä myöhemmin tilanteeseen 1-1. Ajassa 63-65′ HIFK ratkaisi kesäloman alkamisen JPS:n osalta tehden hetkessä kaksi maalia. Mika Mutikainen ja Tomi Tastén tekivät maalit mieheen ja Harri Hiukan rankaistua kotijoukkuetta vielä kerran ottelun viimeisellä minuutilla,  ottelu päättyi lopulta punanuttujen voittoon 1-4.

Ottelut jatkuvat keskiviikkona 25.2 pareilla Veiterä-HIFK ja Botnia-Kampparit. Tuolloin pelataan paras viidestä -menetelmällä.