JALKAPALLO: Naisten MM-finaali

Viimeistä viedään ja sen jälkeen naisten jalkapallon MM-kilpailut Kanadassa on taputeltu. Pronssipelissä Englanti voitti upeasti Saksan ja tänään ei ole mikään ihme, jos Japani tekee yllätyksen ja voittaa jenkit.

Niin, tai olisiko se edes yllätys? Japani on FIFA-rankingissa sijalla neljä ja joukkue on hävinnyt viimeisen kahden vuoden aikana kuusi peliä. MM-kisat ovat menneet voitosta voittoon ja omissa on soinut kolme kertaa.

USA:n mimmit ovat FIFA-rankingissa toisena ja joukkue lähti kisoihin Saksan ohella voittajasuosikkina. Joukkueen verkkoon on tehty yksi maali ja yhtä tasapeliä lukuunottamatta USA on ollut voittamaton.

Mutta mutta… Gamblers puhuu usein vedonlyönnissä psykologiasta, joihin kertoimenlaskijoiden tietokoneet eivät taivu. USA on jo kansana perin vaatimaton ja osa joukkueesta on jo tuulettanut varmaa kultamitalia. Japanilaiset sen sijaan eivät hehkuta, itke eikä pyöri kentän pinnassa koska heidän kulttuurissaan ei saa näyttää heikkoutta. Vuoren varmaa on, että läpihuutojuttu ottelu ei ole kummallekaan!

Luvassa on kisojen paras peli, ehdottomasti! Vielä 10 minuuttia sitten tästä piti tulla vain ennakko, mutta muutetaankin nyt kuvioita ja tehdäänkin samalla tipsi kun sattui siltä tuntumaan.

Lisäksi ilmassa on historian siipien havinaa, sillä Gee taitaa tipsata historian ensimmäisen kerran tasapelin, eli jatkoille ja todennäköisesti pilkuille mennään.

NAISTEN MM-LOPPUOTTELU

USA – Japani
Kello 02:00

X @ 3.46 ComeOn
Alle 2 maalia @ 1.80 ComeOn

967px-2015_FIFA_Women's_World_Cup_logo.svg

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.