Scroll Top

Nyrkkeily – Manny Pacquiao palasi maailmanmestariksi ja teki samalla nyrkkeilyhistoriaa

Nyrkkeily Boxing Nyrkkeilyhanskat

Filippiiniläinen legenda Manny Pacquiao teki nyrkkeilyhistoriaa. kun mies voitti Keith Thurmanin loppuunmyydyssä MGM Grand Garden Arenassa ja otti samalla välisarjan MM-tittelin itselleen. Samalla Pacquiaosta tuli historian vanhin välisarjan MM-tittelin haltija.

Embed from Getty Images

Pacquiao on voittanut MM-tittelin urallaan historiallisesti kahdeksassa eri painoluokassa eikä vastaavaan suoritukseen ole pystynyt kukaan muu nyrkkeilyn historiassa.

Ottelu kesti täydet 12 erää ja lopulta Pacquiao voitti ottelun hajaääni tuomiolla, mutta yhdysvaltalaisottelija Thurman myönsi kamppailun jälkeen reilusti vastustajansa paremmuuden.

– Olen aina sanonut, että en pelkää menettää nollaa tappiosarakkeestani. Jos pystyt voittamaan minut, tee se. Manny Pacquiao päihitti minut tänään. Hattu päästä senaattorille, sillä hän teki upean suorituksen, Thurman twiittasi ottelun jälkeen.

 

 

Pacquiao löi Thurmanin lattiaan jo heti ottelun avauserässä ja piti pistejohtonsa loppuun saakka, vaikka 10-vuotta nuorempi Thurman painoikin ottelun kuluessa hurjasti päälle. Ottelun loppupuolella filippiiniläinen innostui viihdyttämään yleisöä, kopioimalla Muhammad Alin kuuluisia jalkaliikkeitä “Ali Shufflea”

Pacquiao tienasi MM-ottelusta 18 miljoonaa euroa. Kamppailun jälkeen mies sanoi palaavansa päivätyönsä pariin senaattiin, mutta kertoi samalla, että hän aikoo jatkaa myös nyrkkeilyä.

– Uskoisin, että ottelen seuraavaksi ensi vuonna. Palaan nyt Filippiineille, teen töitä ja sitten teen päätökseni, Pacquiao sanoi.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.