Scroll Top

Jääkiekko – Pikkuleijonille loistavia uutisia – Nashvillen Eeli Tolvanen liittyy MM-ryhmään

Gamblers leijonat

Suomen alle 20 -vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue sai tänään loistavan uutisen, kun Nashville Predatorsin hyökkääjä Eeli Tolvanen liittyy maajoukkueen vahvuuteen Kanadassa pelattaviin MM-kisoihin.

Tolvanen siirtyi Jokereista viime keväänä NHL:ään Nashvillen organisaatioon, joka myös Tolvasen varasi kesällä 2017. Tähän kauteen nuorukainen lähti kovin odotuksin, mutta Tolvanen on joutunut Nashvillen kovasta materiaalista johtuen viettämään suurimman osan kaudesta farmissa. AHL:ssä suomalainen on pelannut 24 ottelua tehoin 4+8 ja NHL:ssä hän on päässyt pelaamaan tällä kaudella neljä kamppailua, joissa on syntynyt pisteet 1+1.

Embed from Getty Images

Vaikka kausi ei ole ollut nuorukaiselle menestys on Tolvanen Pikkuleijonille todellinen huippuvahvistus erityisesti maalintekotaitojensa ansiosta. Jotain Nummelan Palloseuran kasvatin potentiaalista kertoo se, että hän pelasi viime vuonna nuorten kisat yli piste per peli tahdille, jonka lisäksi Tolvanen nakutti Olympialaisissa 5 otteluun tehot 3+6 ja kauden huipensi vielä pääsy kevään MM-kisoihin.

Lisäksi aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että Chicagossa loistavaa tulokaskautta pelaava puolustaja Henri Jokiharju liittyy myös nuorten maajoukkueen vahvuuteen.

Embed from Getty Images

Suomi saattaa saada vielä lisää vahvistuksia, sillä on mahdollista, että Montrealissa pelaava Jesperi Kotkaniemi liittyisi MM-ryhmään, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole tullut mitään tietoa suuntaan eikä toiseen.

Pikkuleijonien GM:n Kimmo Oikarinen kommentoi mahdollisista lisävahvistuksista lyhyesti.

– Vielä ei ole mitään kerrottavaa, mutta huomenna tiedämme jo mahdollisesti enemmän Oikarinen sanoi.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.