Steelers kairasi voiton Nokialta

Hämeenlinnan Steelers haki Salibandyliigan maanantain ainoassa ottelussa maukkaat kolme pistettä lyömällä Nokian KrP:n sen kotikaukalossa 8-6. Erikoistilannepelaaminen oli arvossaan, sillä Teräsmiehet iskivät kahdeksasta maalistaan kuusi ylivoimalla.

Steelersin tasoitettua pelin toisessa erässä ylivoimalla sai Nokian Valtteri Viitakoski viiden minuutin jäähyn, jonka aikana vieraat iskivät neljästi muuttaen tilanteeksi 3-7. Päätösjakson aluksi Nico Jonaeson laukoi Steelersille vielä kahdeksannen maalin – ylivoimalla tietenkin – eivätkä isäntien lopun kolme kavennusta enää ehtineet pelastaa edes pistettä.

Steelersin Nico Jonaeson herkutteli tehot 4+1, Markus Sipronen 0+5 ja maailmanmestari Ville Lastikka 2+2. Steelers nousi voitollaan ohi Westend Indiansin kahdeksanneksi pudotuspeliviivan aurinkoiselle puolelle.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona ottelulla Welhot–Nokian KrP.