Scroll Top

HPK julkaisi uusia sopimuksia

image

HPK on vahvistanut puolustustaan kahdella pelaajalla, jotka molemmat kuuluivat tällä kaudella Liigan välieriä pelanneiden joukkueiden miehistöön.

Henrik Forsberg (182 cm / 88 kg) siirtyy Hämeenlinnaan 1+1-vuotisella sopimuksella Rauman Lukosta. Sopimuksen jälkimmäinen vuosi sisältää seuran option. Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Forsberg on urallaan pelannut 170 liigaottelua ja 161 Mestis-ottelua. Viime kaudella Lukon paidassa osittain myös hyökkääjänä pelannut Forsberg tehtaili tehot 1+4. Forsberg on Jyväskylän JYPin kasvatti ja korkannut liigakaukalot JYPin paidassa.

22-vuotias Henri Auvinen on niin ikään JYPin kasvatti ja siirtyy HPK:hon Jyväskylästä. Auvisen sopimus on mallia 2+1, joista viimeinen vuosi sisältää seuran option. Vuonna 1993 syntynyt Auvinen on pelannut 62 liigaottelua ja 104 ottelua Mestiksen puolella. Auvinen on ollut myös ikäkausimaajoukkueiden kalustoa useana vuotena. Auvinen on kookas puolustaja (188 cm / 90 kg), joka iski viime kaudella 28 pelaamassaan liigaottelussa tehot 2+2.

HPK:n päävalmentaja Pasi Arvonen on erittäin tyytyväinen puolustajahankintoihin.

– Forsberg on hyvä yleispelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä puolustajana, että hyökkääjänä. Hän tuo mukanaan kokemusta nuoreen puolustukseemme. Auvinen on nuori ja kehityskelpoinen puolustaja, jolta odotetaan seuraavaa askelta. Hän tulee isomman roolin perässä HPK:hon ja odotukset ovat kovat.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.