Scroll Top

Pitsiturnaus täydessä vauhdissa – alkusarjan pelit pelattu

HPK:n taival turnauksessa päättyi alkusarjaan. (Kuva: Elmeri Elo)

Elokuun kiekkohuuma on käynnistynyt perinteisesti Rauman Pitsiturnauksen merkeissä, jossa Liiga-joukkueista on tänä vuonna mukana Lukko, Ässät, TPS, HPK, Sport sekä SaiPa.

Alkusarjan pelit on saatu pakettiin ja välierät käynnistyvät klo 17:00. Välierien ottelupareina ovat Lukko-TPS ja Sport-Ässät. Voittajat etenevät klo 20:00 alkavaan finaalipeliin.

Alkusarjan komeimmasta suorituksesta vastasi Lukon 20-vuotias maalivahti Kaapo Kähkönen, joka heitti Ässiä vastaan pelatussa kamppailussa kiekon omasta päästä tyhjään rysään.

Kähkönen on onnistunut ennenkin vastaavanlaisessa tempussa vuonna 2015, kun hän torjui kiekkoja TuTon paidassa Mestiksessä.

Kähkösen upea suoritus videon muodossa: http://www.ruutu.fi/video/3057293

Vaasan Sportiin täksi kaudeksi siirtynyt Joni Tuulola säväytti alkusarjassa hattutempullaan. Nuori puolustaja onnistui uuden seuransa väreissä takomaan tehot 3+1 vanhaa seuraansa HPK:ta vastaan. Viime kaudella HPK:ssa Tuulolan mailasta syntyi koko kauden aikana neljä maalia, nyt uusi kausi alkoi vahvasti kolmella osumalla.

Lisäksi 21-vuotias Tuulola ratkaisi rangaistuslaukauskilpailunkin vaasalaisille komealla ”Forsberg”-harhautuksella. Rankkarimaalin näet alta twiitin muodossa:

 

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.