Scroll Top

HPK:n liiketoiminta yhtiöityy

image

HPK:n liigatoiminta yhtiöityy toukokuun alussa, jolloin HPK:n liigajoukkueen toiminta ja SM-liigan sarjapaikka siirtyvät HPK Liiga Oy:lle. HPK Edustusjääkiekko ry jää Liiga Oy:n suurimmaksi osa-omistajaksi uuteen yhtiöön. Näin taataan jääkiekko-osaamisen ja liigatoiminnan tietämyksen jatkuminen yhtiön toiminnassa. Vuonna 2007 perustettu HPK:n Kiekkoilun Tuki Oy muuttuu HPK Liiga Oy:ksi ja nyt aloitettavalla osakeannilla vahvistetaan HPK Liiga Oy:n omaa pääomaa.

HPK Liiga Oy ostaa liiketoimintakaupalla HPK:n SM-liigaosakkeen, yrityksen liiketoiminnan sekä aitiot.

Nyt tapahtuvalla kaupalla mahdollistetaan SM-liigakiekkoilun jatkuminen ja kehittäminen Hämeenlinnassa myös tulevaisuudessa. ”Olemme saaneet mukaan laajasti Hämeenlinnan seudun yrityselämää. Nyt kun osakeanti varsinaisesti alkaa, mukaan pääsevät kaikki halukkaat, niin yritykset kuin yksityiset henkilötkin. Toivon, että uskolliset kannattajamme haluavat tulla myös omistajiksi meille kaikille rakkaaseen seuraan.” sanoo HPK – Edustusjääkiekko ry:n puheenjohtaja Heikki Hietanen.

HPK:lle uusi puheenjohtaja ja hallitus

HPK:n Kiekkoilun Tuki Oy piti tänään ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa valittiin tulevan HPK Liiga Oy:n uusi hallitus. Uutena puheenjohtajana aloittaa Jari Koskinen ja varapuheenjohtajana Tapio Vekka. Hallituksen jäseniksi valittiin Juha Heinonen, Timo Virtanen, Antti Toivanen ja Jyrki Louhi.

”HPK:n yhtiöityminen takaa hyvän taloudellisen lähtökohdan HPK:n perinteisen jääkiekkoseuran kehittämiseen. Tähän on hyvä päättää viisivuotinen puheenjohtajakauteni, jonka tavoitteena oli tasapainottaa liigajoukkueen taloutta. Nyt on hyvä aika siirtää kapula seuraajalleni Ji Koskiselle, joka myös omaa vahvan jääkiekkotaustan ja –osaamisen.” sanoo Hietanen.

”HPK on pitkään ollut osa elämääni. Olen iloinen valinnasta puheenjohtajaksi. Se on arvokas tehtävä. Lajituntemusta hallituksessa edustaa Suomen mestari ja nuorten maailmanmestari Jyrki Louhi.” kertoo uusi HPK Liiga Oy:n puheenjohtaja Jari Koskinen
”HPK haluaa säilyä Kanta-Hämeen seutukunnan yhteen kokoavana voimana. Tavoitteena on varmistaa liigakiekkoilun säilyminen Hämeenlinnassa ja yhtiöityminen auttaa HPK:ta säilymään elinvoimaisena. Loppukesästä tarkoituksena on aloittaa yleisöanti, jolloin jokaisella on mahdollisuus olla HPK:n omistaja.” sanoo HPK Liiga Oy:ssä toimitusjohtajana jatkava Risto Korpela.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.