Scroll Top

HJK:lle uusi sähköpyörätuolijoukkue ABB:n tuella

image
Kuva: HJK  HJK sähkärit toimitti pelipallon HJK:n edustusjoukkueen kauden viimeiseen kotiotteluun IFK Mariehamnia vastaan. Kuvassa vasemmalta: Halti Toppinen, Essi Heikura ja Samu Grundström.
Kuva: HJK
HJK sähkärit toimitti pelipallon HJK:n edustusjoukkueen kauden viimeiseen kotiotteluun IFK Mariehamnia vastaan. Kuvassa vasemmalta: Halti Toppinen, Essi Heikura ja Samu Grundström.

Uusi erikoisjoukkue on nähnyt päivänvalon Klubiperheessä, kun HJK ry:n alaisuuteen on perustettu uusi sähköpyörätuolijoukkue yhteistyössä ABB:n kanssa. Sähköpyörätuolijoukkue jatkaa Klubin erikoisjoukkueiden sarjaa, johon kuuluvat jo ennestään kaksi kehitysvammaisten joukkuetta.

HJK ja ABB haluavat levittää jalkapallon ilosanomaa ja kannustaa kaikkia ihmisiä harrastamaan maailman suosituinta palloilulajia liikunnallisista ja muista rajoitteista riippumatta. Uudella sähköpyörätuolijoukkueella halutaan kannustaa myös liikuntarajoitteisia mukaan jalkapalloiluun.

Sähköpyörätuolijoukkueen edustajia esiteltiin Sonera Stadiumin yleisölle sunnuntaina 18.10. HJK:n kauden viimeisessä Veikkausliigan kotiottelussa. Joukkueen edustajat toimittivat ottelun alussa pelipallon erotuomarille raikuvien aplodien saattelemana.

-HJK:n ja ABB:n kaltaisen kahden suuren toimijan yhteistyöllä voidaan saada paljon hyvää aikaiseksi ja mielestäni sähköpyörätuolijoukkue on tästä hyvä osoitus. Brändilupauksemme ”Power and productivity for a better world” toteutuu tässä hienosti, sillä juuri sähkö mahdollistaa nyt perustetulle joukkueelle jalkapallon pelaamisen, iloitsee ABB:n viestintäjohtaja Maija Karhusaari.

-Olemme iloisia, että voimme olla mukana hyvän asian puolesta. HJK kannustaa kaikkia harrastamaan jalkapalloilua ja on hienoa, että hyvä yhteistyö ABB:n kanssa mahdollistaa tämänkaltaisen, erikoisryhmille suunnatun toiminnan, kertoo HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.