Frenzel jälleen voittoon – Hirvonen ja Herola 15 joukkoon

Lillehammerin viikonlopun viimeinen kilpailu yhdistetyssä oli henkilökohtainen kisa. Mäkiosuus käytiin suurmäessä (HS 138) ja hiihto-osuus oli tuttuun tapaan 10 kilometriä.

Kilpailun voiton vei Saksan Eric Frenzel, joka voitti myös eilen. Frenzel oli mäkiosuuden jälkeen toisena ja oli hiihto-osuudella kärjessä lähes alusta asti. Saksan kaksoisvoiton varmisti Björn Kircheisen, joka jäi Frenzelistä 10,8 sekuntia. Kolmannen sijan nappasi kotiyleisön riemuksi Jörgen Graabak jääden voittajasta 23,4 sekuntia.

Suomalaisten kilpailu meni paremmin mitä eilen. Eero Hirvonen oli parhaana seitsemäs. Hän onnistui hyvin hiihto-osuudella nousten 14 sijalta kärkikymmenikköön. Myös Ilkka Herola teki hyvää nousua hiihto-osuudella. Herolan sijoitus oli 14. Muista suomalaisista Arttu Mäkiaho oli 38 ja Leevi Mutru 53.

Kausi jatkuu kahden viikon päästä Ramsaussa.