Frenzel johdatti saksalaiset kolmoisvoittoon Lillehammerissa – Hirvonen 18

Gamblers talvilajit

Lillehammerissa kisattiin yhdistetyssä henkilökohtainen kilpailu. Mäkiosuus käytiin normaalimäessä (HS 100) ja hiihto-osuus oli 10 km.

Kilpailun voiton vei viimeiset kaudet lajia hallinnut Eric Frenzel. Saksalainen oli mäkiosuuden jälkeen neljäs, mutta nousi hyvällä hiihdolla voittoon. Toiseksi tuli mäkiosuuden jälkeen kärjestä lähtenyt maanmies Johannes Rydzek jääden Frenzelistä 15 sekuntia. Saksan kolmoisvoiton varmisti Fabian Riesslen voitettuaan loppukiritaistelussa Japanin Akito Wataben.

Suomalaisittain kilpailu ei mennyt niin hyvin mitä odotettiin. Eero Hirvonen oli parhaana sijalla 18. Hirvonen nousi muutaman sijan hiihto-osuudella ollen mäkiosuuden 24. Leevi Mutru oli kisan 33. Sen sijaan Ilkka Herolan kilpailu päättyi mäkiosuuteen, kun hänen suorituksensa hylättiin sääntörikkomuksen takia. Herolan monot eivät olleet sääntöjen mukaiset.

Lillehammerin viikonlopun viimeinen on huomenna myös henkilökohtainen. Ainoa ero tämän päiväiseen on se, että hypätään suurmäestä.