Frenzel johdatti Saksan kolmoisvoittoon Ramsaussa – Suomalaiset hyvällä hiihdolla 20 joukkoon

Ramsaussa kisattiin sunnuntaina viikonlopun toinen osakilpailu. Eilisen tapaan myös tänään mäkiosuus oli HS 96 mäessä ja hiihto-osuus oli 10 kilometriä.

Saksan hurja alkukauden vire sai jatkoa, kun ottivat tänään kolmoisvoiton. Kilpailun voiton vei eilisen kolmas Eric Frenzel, jolle tämä oli kauden kolmas osakilpailuvoitto. Toiseksi tuli Fabian Riessle, joka oli myös eilen toinen. Riessle hävisi Frenzelille vain 0,8 sekuntia. Kolmannen sijan nappasi Vinzenz Geiger. Maailmancupin kokonaistilanteessa kärjessä oleva Johannes Rydzek oli kilpailun kuudes.

Suomalaisittain kilpailu meni hyvin. Ilkka Herola jatkoi tasaista menoa ollen 11 ja Arttu Mäkiaho ylsi uransa parhaimpaan sijoitukseen ollen 19. Molemmat nousivat kymmenisen sijaa hiihto-osuudella.

Kausi jatkuu joulutauon jälkeen 7-8.tammikuuta Lahdessa.