Scroll Top

Prevc palasi voittokantaan ja Gruberille kauden ensimmäinen

Gamblers talvilajit

Mäkihypyn ja yhdistetyn kaudet jatkuvat muutaman päivän tauon jälkeen. Mäkihyppääjät ovat Almatyssa, Kazakstanissa ja yhdistetyn miehet Val di Fiemmessa, Italiassa.

Mäkihypyssä Peter Prevc nappasi jälleen voiton heikosti menneen Suomen kiertueen jälkeen. Prevc hyppäsi molemmilla kierroksilla pisimmät hypyt (141 m ja 137,5 m). Kisan toinen oli Michael Hayböck ja Severin Freund kolmas. Kisassa ei ollut mukana suomalaisia.

Myös naiset kisaavat Almatyssa. Voiton nappasi jälleen Sara Takanashi, Daniela Iraschko-Stolz oli toinen ja Jacqueline Seifriedsberger kolmas. Kisassa oli mukana kaksi suomalaista Julia Kykkänen ja Susanna Forsström. Kykkänen oli kisan 17 ja Forsström 33.

Yhdistetyssä kokenut Bernhard Gruber nappasi kauden avausvoittonsa. Gruber oli mäkiosuuden jälkeen toisena ja oli hyvässä hiihto vireessä. Cupin kokonaiskisaa johtava Eric Frenzel johti mäkiosuuden mutta tippui lopulta toiseksi ja kolmanneksi tuli Jörgen Graabak. Val di Fiemmessa on vain yksi suomalainen Ilkka Herola, joka oli kisan 17.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.