Scroll Top

Mestarien liiga tänään

Mestarien-liigan pelit jatkuvat tänään kahdella ottelulla

Schalke vs Real Madrid  klo 21.45

Kenties yksi Mestarien liigan suurimmista ennakkosuosikeista  oleva Real Madrid matkustaa tänään Saksaan Schalken vieraaksi. Joukkueet kohtasivat viime vuonna samaisessa vaiheessa Realin voittaessa suvereenisti ensimmäisen osaottelun 1-6. Schalkella tämä on tuoreena mielessä ja aikovatkin valmentajan sanojen mukaan pyrkiä parantamaan viime vuodesta selvästi. Schalken on pidettävä joukkueensa tiivinä ja kiinnitettävä eniten huomiota puolustukseensa, sillä Realin hyökkäyskalusto on todella vaarallinen ja Schalken maalilla on tänään heidän 3. vahtinsa Timon Wellenreuther, joka tekee debyyttinsä mestarien liigassa.

Schalkelta on tänään ulkona kokoonpanosta Fährmann (polvi), Kolašinac (polvi), Goretzka (takareisi), Draxler (takareisi), Farfán (polvi), Obasi (sääri), Giefer (nivunen).

Real Madrid pyrkii unohtamaan Atleticoa vastaan tulleen rökäletappion ja puolustamaan Mestarien liigan mestaruutta tänään ryminällä. Realilta on odotettavissa tuttuun tapaan räväkkää hyökkäämistä ja aktiivista karvauspeliä alusta saakka. Joukkueen puolustuslinjasta puuttuva Sergio Ramos on vaikea paikata, ja Realin paikottain nukahteleva puolustus joutuukin olemaan tarkkana. Ennakolta Realin tulee pelata vain omalla tasollaan mennäkseen tästä otteluparista jatkoon.

Realilta tänään sivussa: Rodríguez (jalka), Khedira (takareisi), Ramos (takareisi), Modrić (reisi)

Huomioitavaa: Schalken poissaolot, Real Madridin heikohko vieraspelaaminen tämän vuoden puolella, Ramosin puuttuminen, Cristiano Ronaldon ja Gareth Balen vire?  

Schalke – Real Madrid

Molemmat joukkueet tekevät maalin @ 1.74 Come On!

Basel vs Porto  klo 21.45

Molemmat joukkueet ovat oman maan sarjassaan kärkijoukkueita(Porto sijalla 2.) ja ovat pelanneet vakuuttavasti sarjoissaan. Portugalilainen FC Porto on kuitenkin ennakolta laadukkaampi joukkue kun katsotaan joukkueiden pelaajamateriaalia. Hieman yllättäen, Porto oli Chelsean ja Realin kanssa ainoa joukkue, joka ei kärsinyt tappioita lohkovaiheessa.

Basel pelaa tänään ilman ykköstoppariaan Fabian Schäriä ja tässä on yksi iskun paikka Portolla. Puolustuksen tärkeimmän lenkin puututtua täytyy muiden ottaa isompaa roolia ja pelattava korostetun tarkasti ja huolellisesti. Porton ykköshyökkääjän Jackson Martinezin odotetaan käyttävän tätä hyödykseen ja haastavan Schärin korvaavan Samuelin. Martinez on ollut huimassa vireessä ja tehnyt 13 viime ottelussaan 12 maalia. Portolla on etu myös terveen joukkueen ansiosta,sillä heillä ei ole tällä hetkellä loukkaantumisia.

Vaikka Portoa voidaan tituleerata ottelun suosikkina, on mestarien-liigassa turha odottaa hurlumhei-peliä. Tänään tullaan näkemään kaksi todella motivoitunutta ja tarkasti puolustavaa joukkuetta. Porton odotetaan hallitsevan enemmän palloa, mutta suuri todennäköisyys on, että ottelu jää vähämaaliseksi ja ratkaisun siirtyminen toiseen osaotteluun on odotettavissa. Baselin suurin prioriteetti on pitää Porto ilman vierasmaalia.

Baselilta tänään poissa: Ivanov (polvi), Schär (pelikielto)

Huomioitavaa: Baselin kotietu, Jackson Martinezin maaliputki, Schärin puuttuminen.

Basel – Porto

Maalintekijä Jackson Martinez @ 2.48 Unibet

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.