Scroll Top

Jääkiekko – CHL sytyttää Lappeenrannassa

Saipa

Jääkiekon Mestarien liigan eli CHL arvostuksesta ja järkevyydestä on keskusteltu lähes, joka syksy siitä asti, kun liiga pyörähti käyntiin. On totta, että yleisömäärät ovat paljon pienempiä kuin esimerkiksi Keski-Euroopassa, mutta CHL on pikkuhiljaa alkanut saada jalansijaa myös muualla. Geemedia oli katsomassa sunnuntaina SaiPa:n ja Luulajan välistä CHL ottelua Lappeenrannassa ja hyvällä omallatunnolla voin sanoa, että oli todella hieno kiekkoilta.

Embed from Getty Images

Ainakin Lappeenrannassa CHL on alkanut löytää tietään katsojien sydämiin. Yleisöä oli  vähemmän verrattuna normaaliin liiga otteluun, mutta tunnelma hallissa oli silti hyvä. Muutenkin on todella viihdyttävää katsoa kansainvälistä jääkiekkoa ja nähdä muiden maiden joukkueita eikä pelkästään normi liigajoukkueita, koska niitä ehtii kauden aikana nähdä ihan tarpeeksi. Oli todella ihailtavaa katsoa Luulajan luisteluvoimaa ja liikettä. Joukkue oli todella hyvä ja laadukas ryhmä. Kotijoukkue SaiPa teki ottelusta kuitenkin hienon nousemalla tasoihin ja ottamalla lopulta rankkareilla voiton. Veikkaan, että moni kiekkofani katsoi sunnuntaina paljon mielummin hienon CHL kamppailun, jossa oli panosta kuin perus harjoitusottelun.

Embed from Getty Images

On vaikea arvioida miten muilla paikkakunnilla CHL on otettu tänä syksynä vastaan, mutta ainakin Kisapuistossa tunnelma tuntui hyvältä. Tottakai joukkueen menestys vaikuttaa tunnelmaan ja siihen paljon porukkaa halliin tulee, mutta hienoa kiekkoviihdettä tämä ainakin on ennen liigakauden alkua. Myös pelaajien eleistä ja ilmeistä oli havaittavissa, että CHL sytyttää paljon enemmän kuin esimerkiksi harjoitusottelu Lempäälässä. CHL matsi jätti niin positiivisen kuvan, että allekirjoittanut aikoo ainakin mennä myös jatkossa katsomaan hienoa jääkiekkoa. CHL on nyt ja tulevaisuudessa hieno lisä perus liigakauden puurtamiseen. Toivottavasti suosio vain kasvaa ja ihmiset oppivat arvostamaan hienoa kiekkoliigaa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.