Scroll Top

OLYMPIALAISET 2018 – Näiltä kanavilta voit seurata olympialaisia

Olympialaiset Peyochang Etelä-Korea 2018

Moni urheilun seuraaja on pähkäillyt sitä miltä TV-kanavilta  olympialähetykset näkyvät, kun Ylellä ei ole enää yksinoikeutta niin kuin yleensä kesä ja talviolympialaisissa on ollut tapana. Ei huolta, sillä tämän vuoden olympialaiset näkyvät edelleen vapailla kanavilla vaikka Yle ei huolehdi enää yksinään televisioinnista. Olympialaisten Suomen televisiointioikeudet ovat Discovery Networksilla, jonka olympiakanavana toimii TV5. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi miesten jääkiekko näkyy ilmaiseksi TV5:llä.

Embed from Getty Images

TV5 näyttääkin miesten jääkiekon yksinoikeudella ja kanava onkin panostanut olympialaisten jääkiekkoon. Leijonien pelit kanavalla selostaa Oskari Saari. Kanavan kommentaattoreina toimivat muun muassa Teemu Selänne, Antti Törmänen ja Alpo Suhonen.

Discoveryn olympiakokonaisuutta voi seurata TV5:n ohella myös Eurosportin kanavilta ja Eurosport Player -suoratoisttopalvelusta.

 

YLE näyttää edelleen paljon Olympialaisia

Miesten jääkiekkoa lukuunottamatta Yle on edelleen vahvasti mukana olympialaisissa. Yle näyttää suomalaisille kaikki tärkeät lajit  kuten esimerkiksi hiihdon ja ampumahiihdon. Yhteensä Yle näyttää kisatapahtumia TV:n puolella yli 1000 tuntia, joten urheiluviihdettä on varmasti ihan riittävästi tarjolla. Ylen tiimissä asiantuntijoina toimii kova kattaus entisiä huippu-urheilijoita kuten Kalle Palander, Sami Jauhojärvi ja Laura Lepistö.

Lisäksi Yle on vahvasti mukana myös radion puolella, josta voi kuunnella esimerkiksi miesten jääkiekon. Radion puolella olympiakanavana toimii Yle Puhe, josta voi kuunnella kattavasti tapahtumia jokaisena kisapäivänä.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.