Scroll Top

NHL:n pudotuspelit – Suomalaispelaajat vahvalla pelipäällä

NHL:n pudotuspelit jatkuivat viime yönä neljän ottelun voimin. Suomalaispelaajat olivat vahvalla pelipäällä eikä myöskään yllätyksiltä yön kierroksella vältytty.

Carolina Hurricanes kavensi ottelusarjan voitot 1-2, kun joukkue kukisti Washingtonin tylysti maalein 5-0. Carolina aloitti kotikaukalossaan vahvasti ja se siirtyi avauserässä johtoon Warren Foegelen maalilla. Ratkaisu nähtiin ottelun toisessa erässä, jossa Carolina pystyi tekemään kaksi maalia ja karkaamaan ottelussa kolmen maalin johtoon. Suomalaispelaajista Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen keräsivät syöttöpisteet joukkueensa 2-0 johtomaaliin.

Embed from Getty Images

Tulikuumassa Toronton ja Bostonin välisessä sarjassa pelattiin ottelusarjan kolmas kamppailu. Toronto pystyi ottelusta kairaamaan niukan 3-2 kotivoiton ja näin kanadalaisjoukkue siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon. Ottelun hahmoja olivat Auston Matthews ja ruotsalaishyökkääjä Andreas Johnsson, jotka molemmat keräsivät yön ottelussa tehot 1+1.

Nashville Predators otti toisen voittonsa putkeen, kun se kukisti vieraissa Dallasin maalein 3-2. Samalla Nashville siirtyi ottelusarjassa johtoon voitoin 2-1. Nashvillen suomalaispelaajat olivat vahvalla pelipäällä , sillä MIkael Granlund teki joukkueensa 3-2 voittomaalin ottelun päätöserässä ja nelosketjussa uurastava Miikka Salomäki keräsi syöttöpisteen Nashvillen avausmaaliin. Pekka Rinne oli myös erinomaisessa vireessä ja mies torjui ottelussa peräti 40 laukausta. Erityisesti ottelun päätöserässä pelin ollessa vielä tasoissa Rinne esitti todella mahtavia otteita ja piti torjunnoillaan Nashvillen ottelussa mukana.

Embed from Getty Images

Colorado puolestaan on järjestelemässä todellista yllätystä omassa sarjassaan. Joukkue otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kukisti kotonaan Calgaryn selvästi maalein 6-2 ja siirtyi ottelusarjassa johtoon voitoin 2-1. Colorado ei antanut yön ottelussa mitään palaa vaan se mätti jo ensimmäiseen kaksikymppiseen kolme maalia. Erityisesti Coloradon ylivoima oli todella mallikasta ja joukkueen avainpelaajat olivat todella vahvalla pelipäällä. Nathan MacKinnon teki Coloradon kaksi ensimmäistä maalia ja mies keräsi ottelussa mukavat tehot 2+1. Loukkaantumisista toipunut Mikko Rantanen oli myös pelipäällä keräten ottelussa tehot 1+1. Turkulaislähtöinen Rantanen on ollut ottelusarjan parhaimpia pelaajia ja mies on kerännyt kolmeen peliin jo tehot 1+3. Mikäli Colorado pystyy pelaamaan samalla tasolla kuin viime yönä on Calgaryllä todella vaikea ottelusarja edessään.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.