Scroll Top

SM-liiga – SaiPa julkisti jatkosopimuksen päävalmentaja Tero Lehterän kanssa

Saipa

Jääkiekon SM-liigassa pelaava SaiPa tiedotti tänään tehneensä jatkosopimuksen joukkueen päävalmentajan Tero Lehterän kanssa. Sopimus on mallia 1+1 vuotinen eli Lehterä valmentaa seuraa ainakin ensikauden, mutta sopimus sisältää myös option kaudesta 2020-2021, joten mies saatetaan nähdä Saimaan rannoilla, jopa seuraavat kaksi kautta.

Sopimus julkaistiin hyvään aikaan ja antaa rauhan joukkueelle, koska Lehterän ja SaiPan välinen sopimus oli päättymässä tähän kauteen. Uuden sopimuksen myötä Lehterä saa jatkaa hyvin alkanutta projektiaan seurassa. Lehterän vahvuuksiin kuuluu nuorten pelaajien kehittäminen ja siitä on saatu jo hyvää esimakua jo reilussa vuodessa mitä mies on seurassa ollut. Lisäksi Lehterän ansiosta SaiPassa on ollut imu päällä erityisesti nuorten pelaajien keskuudessa ja tämä sama vetovoima jatkuu todennäköisesti tulevilla kausilla. Toki Lehterä on tehnyt hyvin myös tulosta, koska SaiPa oli viime kaudella runkosarjassa hienosti seitsemäs ja ylsi aina puolivälieriin asti. Tällä hetkellä SaiPa on sarjassa kymmenen kierroksen jälkeen upeasti neljäs.

–  Koen, että minulla on vielä paljon annettavaa tälle joukkueelle ja koko SaiPa-yhteisölle. Hyvin alkanut pelaajien ja pelin kehittäminen saa nyt jatkua rauhassa, kun tiedän, missä tärkein eli ruokakuppini on ensi vuonna, arvio Lehterän koira Bemu, jolla tosin taidettiin tiedotteessa viitata koiran omistajaan eli Lehterään.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.