Jokerit otti täyden pistepotin kotiluolassaan selvin lukemin

img_5687

Helsingin Jokereiden vieraaksi Hartwall Arenalle luisteli maanantaina Torpedo. Joukkueet olivat kohdanneet kerran Torpedon kotona ja siellä narrilauma jäi nuolemaan näppejään.

Ensimmäistä erää ehti kulua vain puoli minuuttia kun kotijoukkue siirtyi Salmisen maalilla 1-0 johtoon.Esityön maaliin teki tulokas Antti Pihlström ja Lauridsen. Torpedo nousi kuitenkin rinnalle kymmenen minuutin kohdalla ja ensimmäiselle erätauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Toiseen erään Jokerit tulivat paljon latautuneimpina ja se näkyikin kahtena maalina ja kotijoukkue johti jo 3-1 Tomi Mäen ja Brian O’Neillin maaleilla. O´Neill on huikeassa kunnossa tehden viisi maalia viimeisen kolmen pelin aikana.

Ottelun loppulukemiksi tilanteeseen 4-1 maalin teki kukapa muukaan kuin Jesse Joensuu.

Esille on syytä nostaa etenkin Antti Pihjlström, jonka tahdonvoima näkyy koko joukkueen suorituksissa. Jokerit jatkaa kotiotteluitaan keskiviikkona kun vastaan tulee Sothsi ja perjantaina Spartak.