Tennis- Henri Kontinen ja John Peers Wimbledonin puolivälieriin

Tenniksen Wimbledonin nelinpelissä Henri Kontinen ja John Peers jatkoivat huikeita otteitaan. Pari eteni puolivälieriin kaatamalla kolmannella kierroksella turnauksen kuudenneksi sijoitetun parin Rohan Bopanna-Florin Mergea tiukan viiden erän taistelun jälkeen erin 3-2 (2-6, 6-3,6-4,6-7,8-6). Ottelu kesti lähes kolme tuntia.

Ottelu alkoi Kontinen-Peers parilta todella heikosti ja he menettivät heti ottelun alussa syöttönsä. Avauserä kesti vain reilut parikymmentä minuuttia ja se kirjattiin Bopanna-Mergea parille selvin 6-2 lukemin. Toiseen erään Kontinen-Peers tuli hyvin latautuneena ja otti erävoiton yhden syötönmurron turvin ja erä kirjattiin Kontinen-Peers parille 6-3. Kolmas erä eteni tasaisesti aina seitsemänteen peliin asti, jossa Kontinen-Peers otti ratkaisevan murron. Kun pari piti loppuun asti omat syöttönsä niin erä voitto kirjattiin 6-4 lukemin.

Neljäs erä oli yhtä tiukkaa taistelua, kun edellinenkin erä ja lopulta mentiin aina katkaisupeliin asti. Kontinen-Peers johti katkaisupeliä jo selvästi 6-3 ja parilla oli kolme ottelupalloa, mutta niin vaan Bopanna-Mergea selvitti kaikki ottelupallot ja nousi lopulta tie breakin voittoon ja näin ollen mentiin viidenteen ja ratkaisevaan erään. Viides erä oli todella tiukkaa taistelua ja molemmat parit pitivät syöttönsä aika vaivattomasti. Ratkaisu nähtiin erän 14 pelissä, jossa Kontinen-Peers punnersi tärkeän murron ja voitti samalla erän 8-6 luvuin ja koko ottelun erin 3-2.

Henri Kontinen ja John Peers etenivät ensi kertaa yhdessä Grand Slam – turnauksen puolivälieriin. Puolivälierissä saattaa tulla vastaan turnauksen ykkössijoitettu ranskalaispari Pierre-Hugues Herbert-Nicolas Mahut.