Scroll Top

Suomen miesten jääpallomaajoukkue onnistui peittoamaan Ruotsin vierasjäällä

Jääpallon Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa neljän maan turnauksessa Venäjän, Ruotsin ja Norjan 7.-9.12.2018 Rättvikissä, Ruotsissa.

Suomi nousi tappioasemasta voittoon

Suomi oli neljän maan turnauksen avausottelussa tyly isännille noustuaan 4-1 tappioasemasta 4-5 (2-0) voittoon Ruotsista.

Ruotsin erikoistilanteet olivat tänään vaarallisia. Ruotsi teki ottelussa kaikki maalinsa erikoistilanteista. Kaksi kulmasta ja kaksi rangaistuslyönnistä.

Emil Fedorov oli tänään tehokas laukoen kaksi Suomen maalia. (Kuva: Jukka Koskinen)

– Suomi oli koko ottelun ajan hyvin pelissä mukana. Tarvitsemme todella paljon varmuutta omiin hyökkäyksiin. Tänään olimme huolimattomia maalintekopaikoissamme, kertasi valmentajakaksikko Antti Parviainen ja Ari Holopainen ottelun jälkeen.

– Maalissa Kimmo Kyllönen oli tänään erittäin hyvä. Eemil Fedorov oli pitelemätön kaaren sisällä ja palkintona tänään kaksi maalia. Myös kolmas maali oli ottelun lopussa lähellä, mutta Ruotsin maalivahdin upea torjunta pilasi Emilin hattutempun, valmentajat jatkoivat.

Suomen muista maaleista vastasivat tänään Eetu Peuhkuri ja Tuomas Määttä sekä aivan ottelun lopussa voittomaalin kulmasta laukonut Jimi Heinonen. Samuli Helavuori oli totuttuun tapaan Suomen avainpelaajia.

Suomi kohtaa huomenna paikallista aikaa kello 13.00 alkavassa ottelussa Norjan. Bandypuls näyttää kaikki neljän maan turnauksen ottelut suorana.

Lähde: Jääpalloliiton tiedote

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.