Tennis – Henri Kontinen ja John Peers etenivät jo Wimbledonin välieriin

gamblers_tennis

Wimbledonissa eilen keskeytetty nelinpelin puolivälieräottelu Henri Kontinen- John Peers vs pari Harrison/Venus jatkui tänään päivällä ja päättyi lopulta suomalaisaustralialaisparin niukkaan voittoon viisi eräisessä ottelussa erin 3-2 (6-4, 6-7, 6-7, 7-6, 6-1  )

Henri Kontinen ja John Peers olivat ottelussa jo erin 2-1 tappiolla hävittyään kaksi katkaisupeliä putkeen. Neljännessä erässä puolestaan Kontinen-Peers voitti tie breaken ja tasoitti erälukemat 2-2. Päätöserä alkoi Kontinen-Peers kaksikolta loistavasti ja he ottivat murron heti erän alkuun. Lopulta erä oli kaksikon selvää näytöstä ja Kontinen-Peers pari voitti viidennen erän selvästi lukemin 6-1.

Kontinen-Peers pari eteni nyt jo välieriin asti, jossa vastaan mitä ilmeisimmin tulee turnauksen neljänneksi sijoitettu kaksikko Puolan Lukasz Kubot ja Brassi Marcelo Melo.

Välieriin selviytyminen Kontinen-Peers parilta on loistava suoritus ja kaksikko pysyy myös maailmanlistan kärkiparina, koska moni maailmanlistan huippupari tippui jo turnauksen avaus kierroksilla.

Wimbledonin jälkeen siirrytään pelaamaan koville kentille, joka sopii Henri Kontiselle ja John Peersille todella hyvin. Seuraava Grand Slam turnaus pelataan elokuussa Pohjois-Amerikassa, jossa pelataan US Open. Sitä ennen kaksikolla on vielä muutama iso turnaus edessä, josta voi kerätä tärkeitä pisteitä maailmanlistaa ajatellen.