Scroll Top

Nieminen katkaisi tappioputkensa

Gamblers Tennis

Jarkko Nieminen otteli Saksassa Hallen ruohoturnauksen karsinnoissa serbialaista Filip Krajinovicia (ATP-117) vastaan. Tätä ennen Jakke oli hävinnyt neljä edellistä otteluaan. Hallen turnaus on yksi harvoista ruoholla pelattavista, ja onnistumisten kerääminen on erittäin tärkeää ajatellen kuun lopussa alkavaa Wimbledonin turnausta.

Niemisen startti ei ollut kovin terävä ja hän jäi heti takaa-ajajan asemaan hävittyään ensimmäisen syöttönsä. Hän kuitenkin tasoitti nopeasti ja Jaken johtaessa 4-3 ottelu keskeytettiin sateen takia. Tauon jälkeen Nieminen palasi pelipäällä ja aiheutti serbille päänvaivaa. Ensimmäinen erä eteni aina katkaisupeliin asti, jossa syöttäminen oli vaikeaa. Jakke otti neljä minibreikkiä ja Krajinovic kolme. Katkaisupeli Niemiselle 7-5.

Toinen erä jatkui tasaisena ja molemmat murrot heti kärkeen. Tilanteessa 5-5 Jakke mursi toistamiseen ja otti hoiti sen jälkeen oman syöttönsä komeasti. Toinen erä siten Niemiselle 7-5.

Niemisellä on edessään vielä toinen karsintaottelu, jonka voittaja etenee pääkaavioon. Tuossa ottelussa hänellä on vastassaan japanilainen Tatsuma Ito (ATP-106), joka kukisti Ryan Harrisonin erin 0-2 (4-6, 2-6). Herrat eivät ole kohdanneet aikaisemmin, mutta Iton otteet Hertogenboschin ruohoturnauksessa olivat sen verran vakuuttavia, ettei Nieminen ainakaan helpolla pääse.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.