Scroll Top

SM-liiga – Teemu Ramstedt siirtymässä SaiPaan

Saipa

Päättyneellä kaudella välivuoden pitänyt hyökkääjä Teemu Ramstedt on siirtymässä takaisin SM-liigaan ja Lappeenrannan SaiPaan. Ramstedtin ja SaiPan välinen sopimus on tarkoitus julkistaa huomenna perjantaina.

Embed from Getty Images

Ramstedt pelasi edellisen kerran kaudella 2017-2018, jolloin mies edusti Rauman Lukkoa, Lukossa Ramstedt teki 34 runkosarjan ottelussa tehot 9+13, jonka lisäksi hän saalisti kahdessa pudotuspeliottelussa yhden syöttöpisteen.

Kokenut 31 -vuotias Ramstedt on pelannut uransa aikana SM-liigan lisäksi myös KHL:ssä ja Ruotsin SHL:ssä. Uran tämän hetkinen huippuhetki osui HIFK:n riveissä kaudella 2010-2011, jolloin mies pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta. Pisteiden valossa uransa tähän asti parhaan kauden mies pelasi niin ikään HIFK:n riveissä, kun Ramstedt keräsi kaudella 2015-2016 60 runkosarjan ottelussa tehot 8+44.

Embed from Getty Images

SaiPan on vahvistanut joukkuetta kovilla pelaajille, sillä seura hankki jo aiemmin keväällä slovakkihyökkääjä Tomas Zaborskyn Tapparasta. Ramstedtin tulo SaiPaan vahvistaa joukkueen kärkiketjuja entisestään. Lisäksi Ramstedt ja Zaborsky ovat jo entuudestaan tuttuja toisilleen, sillä kaksikko oli ketjukavereita HIFK:ssa pelatessaan, joten yhteispelin luulisi luonnistuvan myös SaiPassa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.