Scroll Top

Jääkiekko – CHL:n pudotuspelit alkavat

Gamblers CHL

CHL:n pudotuspelit starttaavat tänään ja kaikki suomalaisjoukkueet ovat tulessa. Kärpät kohtaa vieraskentällä Sparta Prahan.Kärpät lähtee ottelupariin suosikkina vaikka joukkueen peli onkin yskinyt liigassa todella pahasti.

Jyp ja KalPa kohtaavat omissa otteluissaan  kovat ruotsalaisvastukset. Jypillä on vastassa kivenkova Skellefteå ja KalPa isännöi puolestaan Djurgårdenia. CHL:n pudotuspeleissä on mukana myös kaksi suomalaisparia. TPS isännöi Turussa HIFK ja Tappara puolestaan Tampereella SaiPaa. TPS vs HIFK pari on lähtökohtaisesti todella tasainen, kun taas Tappara lähtee SaiPaa vastaan selvänä suosikkina.

Suomalaisjoukkueista viimeisenä tulessa on Rauman Lukko, joka kohtaa ruotsalaisen HV71. Lukko lähtee ottelupariin altavastaajana, koska joukkueen suorittaminen on ollut todella heikkoa niin CHL:n kuin Liigan puolella.

Embed from Getty Images

 

Geemedia haluaa muistuttaa kaikkia lukijoitaan, että CHL:n kaikki ottelut ovat katsottavissa ilmaiseksi. Tänään Playoff-vaiheessa suomalaisjoukkueista on TPS, HIFK, JYP, Kärpät, SaiPa, Tappara ja KalPa.

Ottelut näyttää Unibet TV omilla sivuillaan, jonne pääset TÄÄLTÄ!

Ei muuta kuin lappua sisään ja nokka kohti ruutua! Muista kutsua kaveri mukaan kun olet itse luonut tilin, saat 100€ jokaisesta värväyksestä. Lisätiedot sivuilta.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.