Happee puhtaalla pelillä Salibandyliigan kärkeen

Jyväskylän Happee siirtyi puhtaalla pelillä Salibandyliigan kärkeen kaadettuaan tänään kotonaan Steelersin 9-4. Keskiviikon toisessa ottelussa Oilers löi TPS:n 4-3.

Jyväskylässä Steelers vei vielä avauserän 0-1, mutta toisen puolivälissä isäntien kone käynnistyi. Jonne Junkkarisen tasoituksen jälkeen Paul Kotilainen, Juuso Heikkinen ja Vili Liponen muuttivat runsaassa minuutissa tilanteeksi jo 4-1, ja päätösjaksolla lukemat komistuivat lisää. Maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen nousi maalillaan ja neljällä maalisyötöllään illan hahmoksi, Veli-Matti Hynynen laukoi hattutempun.

Espoossakin meni ensi erä vieraille, ja toisessa Niclas Meyer nosti Oilersin tasoihin. Kolmannen erän alkuun Riku Holopainen ja Kristian Lamminen laukoivat isännille kahden maalin etumatkan, ja Markus Markkolan 4-1 vajaat viisi minuuttia ennen loppua näytti jo ratkaisulta. TPS veti maalivahtinsa penkille ja nousi Olli Kinnusen kahdella osumalla vielä maalin päähän, mutta siihen kiri kuivui.

Salibandyliiga jatkuu torstaina Tampereella ottelulla Nokian KrP – LASB.