Scroll Top

Nyrkkeily – Ensi yönä edessä huippukamppailu Manny Pacquiao vs Keith Thurmanin

Nyrkkeilyssä otellaan ensi yönä mielenkiintoinen MM-ottelu, kun elävä legenda Manny Pacquiao kohtaa WBA-liiton mestaruusottelussa USA:n Keith Thurmanin.

Yksi kaikkien aikojen kovimmista nyrkkeilijöistä Pacquiao on voittanut urallaan maailmanmestaruuden peräti kahdeksassa eri painoluokassa. Ensi yönä hänellä on kuitenkin todella kova haaste edessään, kun 40 -vuotias konkari kohtaa itseään 10-vuotta nuoremman Keith Thurmanin. Filippiiniläisen edellinen ottelu oli tämän vuoden tammikuussa, kun Pacquiao voitti pistein USA:n Adrien Bronerin Las Vegasissa käydyssä ottelussa.

Embed from Getty Images

Keith Thurman puolestaan puolustaa ensi yönä käytävässä kamppailussa muun muassa WBC-liiton mestaruusvyötä, jonka mies voitti vuonna 2017 kukistaessaan sitä ennen ilman tappioita edenneen Danny Garcian. Tuosta ottelusta Thurmanille tuli kuitenkin vamma ja hänen vasen kyynärpää jouduttiin leikkaamaan, jonka takia mies oli kehistä sivussa peräti 22 kuukautta. Thurman palasi kehiin tämän vuoden tammikuussa, kun hän otti pistevoiton Josesito Lopezista. Kamppailu ei ollut kuitenkaan jenkkiottelijalta mikään ihmeellinen ja miehen pitääkin parantaa huomattavasti, jotta hän pystyy Pacmanin voittamaan.

Thurman lähtee otteluun kuitenkin suosikkina ja miehen ottelulista on vakuuttava. Thurman on otellut urallaan 29 ottelua, voittaen ne kaikki ja otteluista peräti 22 on päättynyt ennen täyttä aikaa.

Embed from Getty Images

Pacquiaolle puolestaan tuleva kamppailu on uran viimeisimpiä ja mies haluaa varmasti ottaa siitä voiton. 40-vuotias legenda on otellut urallaan peräti 70 ottelua, joista 61 on päättynyt “Pacmanin“ voittoon. Edellinen tappio miehellä on vuodelta 2017, kun hän hävisi kyseenalaisesti pistein Jeff Hornille ja lopputulos herättikin paljon keskustelua eri medioissa.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.