Tennis – Henri Kontinen ja John Peers etenivät vakuuttavasti Australian avointen välieriin

Gamblers tennis 5

Henri Kontinen jatkoi loistavia otteitaan Australian avointen nelinpelissä parinsa John Peersin kanssa. Kaksikko eteni välieriin kaatamalla puolivälierissä turnauksen kolmanneksi sijoitetun parin Jamie Murray / Bruno Soares suoraan kahdessa erässä luvuin 6-3, 6-4.

Avauserän alussa Kontinen-Peers oli heti hereillä ja murti vastustajansa ensimmäisen syöttövuoron ja jun oma syöttöpeli kulki siirtyi pari nopeassa tahdissa 3-0 johtoon. Tämän jälkeen erä jatkui tasaisena ja kun molemmat parit pitivät omat syöttönsä voitti Kontinen/Peers erän heti ensimmäisellä eräpallolla luvuin 6-3.

Toinen erä oli pitkään tasainen ja molemmat parit pitivät syöttönsä, mutta ratkaisu nähtiin erän yhdeksännessä pelissä, jossa Kontinen/Peers mursi pitkän taistelun jälkeen vastustajansa syötön siirtyen ottelussa ratkaisevan tuntuiseen johtoon. Seuraavassa syöttövuorossa kaksikko ratkaisi ottelun toisella ottelupallolla ja näin kaksikko eteni hienosti välieriin suoraan kahdessa erässä.

Kontinen ja Peers pelasivat puolivälierässä todella vakuuttavasti ja paukuttivat ottelussa peräti 29 läpilyöntiä ja antoivat vastustajille vain yhden murtomahdollisuuden, joka oli ottelun viimeisessä syöttövuorossa.

Välierissä Kontinen ja Peers kohtaavat sijoittamattoman argentiinalais-portugalilaisen parin Leonardo Mayer / Joao Sousa.

Kiva olla takaisin täällä ja pelata hyvin. Tiedämme mitä pystymme parhaimmillamme tekemään ja olemme onnistuneet tähän mennessä hyvin. Toivottavasti pystytään vielä muutama voitto ottamaan, kertoi Kontinen kenttähaastattelussa.