Scroll Top

Nokian KrP ensimmäiseen kiinnitykseen finaaliin

Nokian KrP:n ja Happeen ensimmäinen kohtaaminen Salibandyliigan välierissä sai dramaattisen jatkoaikaratkaisun, kun Jere Oksanen ohjasi ilmasta nokialaisille 8–7-voiton vain viiden sekunnin jälkeen. Happee oli noussut viimeisellä viisiminuuttisella neljän maalin tappioasemasta tasoihin.

Kun Joni Henttonen laukoi Nokian 7–3-johtoon seitsemän minuuttia ennen loppua, kaikki näytti jo selvältä. Sitten iskivät kuitenkin puolen minuutin välein Happeen Jonne Junkkarinen ja Jami Manninen, ja vieraiden pelatessa ilman maalivahtia Junkkarinen nosti Happeen jo maalin päähän. Kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa Nokian Joni Henttoselle vihellettiin viiden minuutin jäähy, ja Veli-Matti Hynynen iski pelin tasoihin.

Kotijoukkueen jäähyn jatkuessa kolme minuuttia jatkoajan puolelle kaikki näytti pedatun Happeen voitolle, mutta mitä vielä. Matti Koskela suuppasi omasta päästä pitkän kaaripallon, ja Happeen maalille ampaissut Jere Oksanen ohjasi pallon ilmasta verkkoon pysäyttäen pelikellon aikaan 60.05.

Välierät jatkuvat torstaina Espoossa ottelulla Westend Indians – Classic. Happeen ja Nokian KrP:n toinen kohtaaminen on vuorossa perjantaina Jyväskylässä.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.