Scroll Top

Salibandy: Suomelle yksi voitto nuorten maaotteluviikonlopussa Malmössä

Malmössä kisattiin viikonloppuna Suomen ja Ruotsin alle 19-vuotiaiden poikien ja tyttöjen salibandyn maaottelutapahtuma. Sekä poikien että tyttöjen kaksoismaaotteluiden jälkeen laskettiin tapahtuman kokonaispisteet, jotka olivat Ruotsin hyväksi 8-4.

Viikonlopun jokaisesta ottelusta oli jaossa normaalien kahden pisteen lisäksi lisäpiste, jonka kuittasi kuhunkin otteluun kuuluneen rangaistuslaukauskisan voittaja.

Viikonlopun suomalainen huippuhetki oli sunnuntain poikien ottelu, jonka Suomi voitti 6-3. Ville Lastikan kaksi osumaa sekä Tuure Ailion, Eero Nuutisen ja Joonatan Surakan maalit petasivat Suomelle 5-1-johdon, jota Ruotsi onnistui ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella kahdesti kaventamaan. Eero Nuutinen nosti kuitenkin viimeisen niitin Ruotsin verkkoon.

Lauantain poikien ottelua Suomi johti vielä toisessa erässä 3-2 Olli Kinnusen, Eero Nuutisen ja Ville Lastikan maaleilla, mutta Ruotsi nousi vielä 6-3-voittoon.

– Meillä oli tänään eilistä enemmän tuuria. Lisäksi olimme parempia ja tehokkaampia maalin edessä, Suomen päävalmentaja Heikki Luukkonen arvioi Innebandymagazinetin haastattelussa.
– Myös ylivoimapelimme oli tänään parempaa. Päästyämme johtoon Ruotsi reagoi samoin kuin me eilen tappioasemassa eikä malttanut pelata kärsivällisesti.

Rangaistuslaukauskisan voitti lauantaina Ruotsi ja sunnuntaina Suomi.

Tyttöjen lauantain ottelun voitti Ruotsi 6-1 Oona Kaupin lauottua Suomen maalin. Sunnuntaina Suomen tytöt nousivat kolmen maalin takaa-ajoasemasta maalin päähän mutta taipuivat 4-3 Veera Kaupin onnistuttua maalinteossa kahdesti ja Oona Kaupin kerran.

Tyttöjen rangaistuslaukauskisan voitti lauantaina Suomi ja sunnuntaina Ruotsi.

Gamblers SB 4

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.