Salibandyliigan välierät: SSV tasoitti voitot

SalibandySeura Viikingit tasoitti voitoiksi Salibandyliigan välierissä 1-1 kaatamalla kotonaan Helsingissä Seinäjoen Peliveljet 6-3. Semifinaalit jatkuvat lauantaina Vantaan Energia Areenalla, jossa avausottelun Jyväskylässä hävinnyt Tapanilan Erä isännöi mestari Happeeta.

Tänään Helsingissä SPV nousi 4-1-tappioasemasta vielä maalin päähän kun Petri Hakonen kavensi toisessa erässä ja Tuukka Kiviranta vielä kolmannen alkuun. Sitten SSV kuitenkin karkasi uudelleen: Viimeisen kympin aluksi Juho Järvinen niittasi 5-3 ja neljä minuuttia ennen loppua vielä Miko Kailiala ylivoimalla 6-3.

Tänään hattutempun laukonut maajoukkuehyökkääjä Miko Kailiala on hurjassa play off -vireessä ja johtaa pudotuspelien pistepörssiä viiden ottelun saldollaan 12+0.

SPV:n ja SSV:n kolmas kohtaaminen on ohjelmassa sunnuntaina Seinäjoella.

Välierien ohjelma:

Happee, Jyväskylä – Tapanilan Erä, Helsinki (voitot 1-0)

To 19.3. klo 18:30 Happee – Erä 7-3

La 21.3. klo 17:00 Erä – Happee, Energia Areena Vantaa

Su 22.3. klo 15:45 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä (YLE TV2)

Ti 24.3. klo 18:30 Erä – Happee, Energia Areena Vantaa (tarvittaessa)

Ke 25.3. klo 18:30 Happee – Erä, Monitoimitalo Jyväskylä (tarvittaessa)(VeikkausTV)

Seinäjoen Peliveljet – Salibandyseura Viikingit, Helsinki (voitot 1-1)

To 19.3. klo 18:30 SPV – SSV 9-7

Pe 20.3. klo 18:30 SSV – SPV 6-3

Su 22.3. klo 17:00 SPV – SSV, Seinäjoen urheilutalo (ISTV)

Ti 24.3. klo 18:30 SSV – SPV, Pasilan urheiluhalli Helsinki (tarvittaessa) (VeikkausTV)

To 26.3. klo 18:30 SPV – SSV, Seinäjoen urheilutalo (tarvittaessa) (VeikkausTV)