Salibandyliiga: Oilers ja SSV tarjosivat taas kerran koko rahalla

Salibandyliigan pääkaupunkiseudun jättiläiset Oilers ja SSV eivät jättäneet tälläkään kertaa yleisöä kylmäksi: Tiistain taistelu Tapiolassa tiivistyi 7-7-tasapeliksi kummankin johdettua vuorollaan.

Kotijoukkue Oilers johti avauserässä 2-0 ja sen jälkeenkin kolmesti maalilla. SSV puolestaan livahti edelle kahdesti.

Tapiolan ilta huipentui viimeisellä kympillä kun SSV tasoitti kahdesti isäntien etumatkan ja neljä ja puoli minuuttia ennen loppua Markus Olkkonen laukoi lukemiksi 6-7. Öljymiehet eivät vain taipuneet, ja puolitoista minuuttia myöhemmin Casper Pfitzner iski jatkoajankin säilyneet loppunumerot.

Illan tulos jätti sarjakolmonen SSV:n viiden pisteen päähän piikkipaikasta ja Oilersin kahden pisteen päähän nelospaikasta ja kotiedusta.

Salibandyliigan keskiviikon ottelu pelataan sekin Espoossa kun Indians saa Otahallissa vastaansa Classicin.