TPS tasoitti voitot Salibandyliigassa

TPS tasoitti Salibandyliigan puolivälierissä otteluvoitoiksi 1-1 kaataessaan kotonaan Happeen 3-2. Toisessa maanantaina urakoineessa parissa Classic löi Espoossa Oilersin 4-3 ja johtaa sarjaa 2-0.

Janne Nurminen ja Jaakko Hautamäki laukoivat Turussa 1025 katsojan iloksi TPS:n kahden maalin johtoon, ja Petri Kaukon kavennuksen jälkeen iski toisessa erässä Ville Laine oman laukauksensa kakkospallosta jo 3-1. Pelistä vauhdin pois ottanut TPS piti kärsivällisesti Happeen pois pallosta, ja Peter Kotilaisen 3-2-kavennus ottelun viimeisen kympin aluksi jäi vieraiden viimeiseksi.

Espoossa sitkeä Oilers tasoitti mestarien johdon kolmesti, viimeisen kerran Casper Pfitzner kolme ja puoli minuuttia ennen ottelun loppua. Vain 18 sekuntia myöhemmin Classicin Sami Johansson kiskaisi kuitenkin yläkulmaan illan toisen osumansa, joka jäi myös vieraiden voittomaaliksi.

Salibandyliigan puolivälierät jatkuvat keskiviikkona Tampereella Classicin ja Oilersin kolmannella kohtaamisella.

Salibandyliigan putoamiskarsinnassa Steelers tasoitti voitoiksi 1-1 kaatamalla Tampereella Kooveen jatkoajalla 5-4. Kolmen maalin takaa tasoihin nousseen Steelersin voitto-osuman iski jatkoajalla jo 11 sekunnin pelin jälkeen Samuli Grönfors.