Scroll Top

Salibandyliiga: OLS isännöi KrP:tä

Miltä tuntuu saada 60min Suomen suurinta vaahteraa hanuriin, istua kälyisessä linja-autossa useita tunteja, nukkua motellin lakanoissa, joita tarkasteltaessa UV-valolla näkyisi jotain muutakin kuin Bio Luvilia?

Aivan, sama fiilis on tänään Nokian Kristityillä palloilijoilla kun he hyppäävät kaukaloon Oulussa. OLS:lla on äärettömän raskas tappioputki takanaan mutta jos koskaan, niin tänään se katkeaa.

OLS on voittanut viimeksi tammikuun viimeisenä päivänä kun Koovee oli vierailemassa Oulussa. Tämän jälkeinen vieraspelikiertue ei tuottanut sarakkeeseen yhtään pistettä mutta eilinen peli kivikovaa Classicia vastaan antoi jo viitteitä paremmasta. OLS:n perässä hengittävät Intiaanit ja NST on niin lähellä, että oululaisilla on pakkovoiton paikka.

KrP oli eilen vierailulla Seinäjoella ja Peliveljet pyyhkivät kaverilla lattiaa useammin kuin kerran. Lopputulos 11-1 ei jätä sijaa selittelyille ja illan ennakkosuosikin rooli OLS:lle on selkeä.

Salibandyliiga

OLS – Nokian KrP
Kello 18:30

OLS -1.5 @ 1.85 Unibet

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.