Scroll Top

NHL: St. Louis Blues – Dallas Stars

St. Louis Blues (37-15-4) kohtaa Dallas Starsin (26-22-8) kotonaan. Blues on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, kuten Dallaskin oli, ennen kuin hävisi Coloradolle vieraissa viime ottelunsa. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat menneet Dallasin juhlien merkeissä, mutta ensi yönä siihen tulee stoppi.

Dallas Stars menetti tärkeimmän pelaajansa, kun Florida Panthersin Dmitri Kulikov leikkasi rumasti Tyler Seguinin, ja Seguin loukkaantui. Dallasilta on loukkaantuneiden listalla myös Valeri Nichuskin, Patrik Nemeth, Ales Hemsky ja Patrick Eaves. Bluesilla sivussa on Kevin Shatternik ja Chris Porter. Dallas kärsii todella pahoista loukkaantumisista ja se kääntää edun vieläkin suuremmaksi St. Louisille.

Kun Blues pääsee kotonaan pelaamaan siipirikkoista Dallasia vastaan, edes Kari Lehtonen ei voi Dallasia pelastaa. Lisäksi St. Louisin Brian Elliot on ollut erinomainen maalillaan, ja aloittaa ottelun. Lehtosen aloittaminen on vielä epävarmaa.

St. Louis Blues – Dallas Stars

Kello 03:05

St. Louis Blues -1 @ 2.35 Unibet

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa Unibet! Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 10€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Unibet muistaa Gamblersin kautta lähes viikoittain huikeilla bonuksilla ja kampanjoilla. Unibetille saat tilin täältä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.