Scroll Top

Ennakko ja VIHJE Blackhawks – Ducks Game 4

Vuorossa on huipputasaisen läntisen lohkon konfferenssifinaalin neljäs näytös, joka pelataan Chicagossa hulppeassa United Centerissä kello 03:05 alkaen.

Kolmen ensimmäisen ottelun jälkeen Anaheim johtaa hieman yllättävästi sarjaa luvuin 2-1. Ottelut ovat olleet erittäin tasaisia, mutta Chicagolla on ollut uskomattomia vaikeuksia maalinteossa, mistä ei ole koko kauden aikana ollut tietoakaan. Anaheimin maalilla pelannut Frederik Andersen on ollut uskomattomassa vireessä ja seisonut välillä lähes päällään pitäen ankkalauman pelissä mukana vaikeilla hetkillä, jonka jälkeen Ducks on onnistunut tekemään tärkeät maalit Chicagon Corey Crawfordin selän taakse.

Ottelusarjasta povattiin kahden hyökkäävän joukkueen maalijuhlaa, mutta peleissä onkin nähty huikeaa puolustustaistelua, jossa paremmin puolustanut joukkue on voittanut. Molemmilla joukkueilla on yhdet NHL:n parhaimmista puolustuksista ja onkin ihme, ettei tähän ole kiinnitetty huomiota otteluita seuratessa.

Tämän yön ottelusta on odotettavissa jälleen erittäin tasaista, mutta jos Chicago pelaa yhtä vahvasti ja vaarallisesti, kun edellisessä pelissä on ihme, jos Frederik Andersen onnistuu jälleen nollaamaan Blackhawksin kivenkovan hyökkäysarsenaalin. Merkittäviä loukkaantumisia ei kummallakaan joukkeella ole, paitsi Chicagolla, Minnesotaa vastaan loukkaantunut runkopuolustaja Michal Rozsival.

Gee uskoo Chicagon ottavan kovassa paikassa elintärkeän voiton raivoisan kotiyleisön edessä ja tasoittavan ottelusarjan 2-2.

Chicago-Anaheim

Kello 03:05

Chicago – 0.5 @ 2.12 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.