Scroll Top

Kolme avainta aarteeseen NHL:ssä

Kings on ollut Floridalle vaikea pala purtavaksi vierasjoukkueena. Floridan alkukausi näytti valoisalta, kunnes loukkaantumiset alkoivat lähes välittömästi vaivaamaan. Alexander Barkov mursi kätensä, eikä asiaa helpottanut kun myös Jaromir Jagr loukkaantui.

Jagr kuitenkin palasi jo kokoonpanoon ja on saanut jo pari peliäkin alleen, mutta tehosaldoja ei ole. Tämä saattaa johtua hyvinkin paljon Barkovin puuttumisesta ja tämä näkyy tulostauluilla. Florida on hävinnyt kaikki viimeiset neljä peliään, eikä vahva kotijoukkue tee suunnan muuttamisesta yhtään helpompaa. Floridan mahdollisuudet voittamiseen ovat tänäänkin melko minimaaliset ja kun maalinteko on Floridalle tällä hetkellä vaikeaa, näkyy se pelityylissä passiivisuutena.

Kingsin kotisaldo on vasta kahdeksan ottelun mittainen, eikä 2 voittoa, 2 jatkoaikavoittoa ja 4 suoraa häviötä näytä välttämättä todellista tilannetta, koska Kingsin kolme ensimmäistä peliä olivat kotimaalla, eikä peli vielä ollut lähtenyt oikein käyntiin ja jokaisesta saldona suora häviö. Kuitenkin viimeisistä viidestä kotiottelustaan Kings on voittanut peräti neljä.

Maalien määrää on vaikea lähteä miettimään, sillä Floridan maalintekovaikeudet saattavat tehdä ottelusta vähämaalisen, kun taas toisaalta Florida seisoo tällä hetkellä paljonkin maalivahti, -ja puolustuspelin varassa, jossa virheet saattavat johtaa isoihin maalimääriin.

NHL

Los Angeles Kings – Florida Panthers

23:00

Los Angles Kings

1.88 @ Unibet

 

Washington kohtaa kotonaan eilen pelanneen Toronton, joka hävisi kotonaan Detroitille jatkoajalla. Toronto ei ole kyennyt voittamaan Washingtonia Helmikuun 2013 jälkeen. Toronton peli on hajalla monellakin osa-alueella. Heidän ylivoimapelaaminen on pääasiallisesti surkeaa ja siitä puuttuu määrätietoisuus ja pelillinen osaaminen. Joukkue pysyy kasassa aina ensimmäiseen vastoinkäymiseen asti, joka eilen tuli, kun siniviivalta Zetterbergin laukaus ohitti Reimerin luvattoman helposti.

Torontossa kuitenkin olisi potentiaalia ja valmennusosastolta ei varmasti puutu määrätietoisuutta ja taitoa voittaa otteluita. Kehitys on hidasta, eikä se näy vielä välttämättä alkukaudella. Playoffeihin tämä potentiaali ei varmasti tule riittämään, mutta odotuksien osalta Toronto saattaa hyvinkin ylittää ne kauden mittaan.

Washingtonin pelaa vahvaa, hyvää ja pelitietoista kiekkoa, joka on hieman ailahdellut niin hyvään kuin huonoonkin suuntaan viimeaikoina, mutta kotonaan Washinton on ollut vahva. Washington on poiminut neljä voittoa viimeisistä viidestä kotiottelustaan. Washingtonia ei myöskään vaivaa loukkaantumiset, kun taas Torontolla sairaslistalla on edelleen Jonathan Bernier, joka kuitenkin oli nähty harjoituksissa Lauantaiaamuna, joten pelaamaan pääseminen on lähellä, ehkä jo tänään.

Tässäkään peliparissa maalimäärät ovat kyseenalaisia, koska Washington ei ole päästänyt viimeisessä viidessä kotiottelussaan kun 7 maalia ja näistä neljässä voitossaan vain 4. Toronton maalintekovaikeudet ja sekoileminen kentällä ja omien tolppien välissä saattaa viedä ottelun maalimäärät mihin tahansa. Riippuen täysin päivittäisestä ailahtelusta.

NHL

Washington Capitals – Toronto Maple Leafs

02:00

Washington Capitals -1,5

2.08 @ Unibet

 

Minnesotan loistava voitollinen kotipelaaminen päättyi, kun Nashville haki pisteet kotiin Minnesotasta lukemin 2-3. Minnesotan viimeisen erän pelaaminen oli aivan toista luokkaa kuin aiempi. Nashville pääsi helposti läpi keskialueelta aina yli siniviivan ja Minnesotan jalat seisoivat, eivätkä juurikaan antaneet Dubnykille mahdollisuuksia pitää kiekkoa pois omasta verkosta.

Tästä huolimatta kohtaa Tampa Bay tänään läntisenkonferenssin yhden vahvimmista kotijoukkueista. Tampan vierastilastot ovat tasaiset. Neljä voittoa, yksi jatkoaikavoitto, kaksi jatkoaikahäviötä ja kolme varsinaisen peliajan häviötä. Tampa on voittanut viidestä viime pelistään vain kaksi, jotka ovat tulleet Buffalosta ja Carolinasta, joten vastukset eivät ole olleet varsinaisesti kaikista varteenotettavimmat. Minnesotan kotitilastot ovat rajut. Viisi suoraa voittoa ja vain yksi edellämainittu häviö.

Pelillisestä osaamisesta Tampa Bay on vahvempi, vaikkakin Minnesota on ollut vahva. Kuitenkin Minnesota on saanut paljon itseluottamusta tekemiseensä, kun taas Tampa pelaa tasaista laadukasta kiekkoa ja on vastustaja, jota vastaanasettuessa tulee aina laittaa kovat piippuun. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kaksi kertaa, josta molemmat voittivat omat kotipelinsä. Minnesotaa ei ole Tampa kyennyt voittamaan viime vuosina kertaakaan.

NHL

Minnesota Wild – Tampa Bay Lightning

03:00

Minnesota Wild

2.35 @ Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.